2777
2789
عنوان

عشقم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خانواده خیلی بدی داری حالا شاست گفته یک انسان خ ب سر راهت قرار گرفته چرا دو دلی حتما قبول کن ...

دقیقااا خودش با اینکه سه تا کار داره اما بازم دغدغه اش منم همش میپرسه خانوادت باز کاری نکردن یا اذیتت نکردن خیلی تو فکرمه واقعا مهربون و با محبته گفت خدارو چ دیدی شاید درمان کردم و کنترل شد تا اخر عمر کنارت بودم و همه جوره تاکینت کردم

همسر شما خوب شد ؟ بعد اینکه تو خیلی اذیت شدی؟

بله خداراشکر خوب شد سه سال پیش درگیر بود 

بله عزیزم خیلی اذیت شدم سختی کشیدم ولی گذشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از سال ۹۵ تا الان دکترا گفتن یک سال دیگ زندس البته اگ بره برا درمان امکانش هس خیلی بهتر شه چون خوش خ ...

خب اگر خوش خیمه که بگو درمان کنه دیگه اینجا که گفتمو هم باهم برید 🙂 خوب میشه بخدا . به معجزه ایمان داشته باش ،من یه پسره رو دیدم تو بیمارستان که دکترا ۹۹ درصد قطع امید کردن ازش ،تومور بدخیم داشت گفته بودن زیر عمل میمیری ، با روحیه عالی رفت عمل کرد خداروشکر الان حالش خوبه

به مشاور آنلاین اگه میخوای اعتماد کنی ،حتما وسواس به خرج بده . ببین اگه میخوای باهاش ازدواج کنی لطفا ...

من بخاطر خودش میخوام ازدواج کنم همین الانش خاستگار دارم شرکت نفت کار میکنه ماهی ۵۰ در میاره خونه و ماشینم داره خانوادم میگن قبولش کن این همه جوره تامینم میکنه اما من دنبال کسیم ک دوسش داشته باشم درسته اون مریضع اما دوسش دارم اینجوری هم ب عشقم میرسم هم از خونمون راحت میشم

اسی خیلیییی ناراحت شدم انشالله خوب بشه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

اره قبول کن.اگه واقعیت باشه به قولش عمل کنه شاید اونم امیدش به زندگی بیشتربشه سرطان و شکست بده

اون از وقتی من اومدم تو زندگیش اصلا انگار امید و دلیل برا کار رفتن و زندگی کردن داره حتی ی شعبه دیگ زدع اونی ک میخواست اصلا کارشو تعطیل کنه

رویایی فکر نکن اسی به اندازه کافی سختی کشیدهمگه فیلم هندیه

هر چی که باشه بهتر از شرایط فعلیشه

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

هر چی که باشه بهتر از شرایط فعلیشه

فکر میکنی زن بیوه سختی هاش زیاده

اصلا هم معلوم نیست پسره به حرفاش پایبند بمونه

اسی خواستگار درست درمون هم داره

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر