2777
2789

من پسنجر ۲۰۱۶ چون زندگب رو پیجیده میدیدم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برکینگ بد، سریاله ولی

انگیزه داد شیمی رو خوب بخونم به امید اینکه بعد ها بتونم شیشه بپزم بفروشم پولدار شم. تو دبیرستان خدای شیمی بودم یادش بخیر🎀

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

یه توضیح کوچولو میگی ازشش

خارجیه اولا 

بعد یه سفینه مانند درست کردن که توش ۵ هزار تا انسانه و قراره برن سیاره دیگه و مثلا ۱۰۰ سال تو اون سفینه تو شرایط خاصی خوابن تا برسن به سیاره جدید 

که یکی ۶۰ سال زودتر از خواب بیدار میشه تک و تنها تو اون سفینس 

حتما ببینش عاشقش میشی جدی میگم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خارجیه اولا بعد یه سفینه مانند درست کردن که توش ۵ هزار تا انسانه و قراره برن سیاره دیگه و مثلا ۱۰۰ س ...

و عاشقانه هم هست

برکینگ بد، سریاله ولیانگیزه داد شیمی رو خوب بخونم به امید اینکه بعد ها بتونم شیشه بپزم بفروشم پولدار ...

تنهاسریالی که واقعاچندین بارارزش دیدن روداشت

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏