2777
2789

خانما تا حالا هیچ پسری عاشقم نشده

یعنی مثلا منو جایی ببینه بپسنده

خاستگارم تا حالا نداشتم

ولی الان به یه نفر معرفی شدم اونم بدون اینکه من بدونم دیده و پسندیده

ولی من اخه یجوریم

پر از حسرت

که مگه من چمه یا چی کم دارم که ۲۸ سال سن هیچی عاشقم نشد

یعنی تهش باید به ازدواج سنتی تن بدم

خیلی ناراحتم😔

بنظرتون دیگه کوتاه بیام یا هنوز امیدی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتی خوب نیست من ک هرچی دیدم ناراضی واقعا تو این دوره زمونه سخته 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چ ربطی داره بلاخره بازم باید همو بپسندین دیگه!!! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

عزیزم من واقعا ازدواج های با عشق رو دیدم و خیلی قشنگه واقعا فکر کن هر روز صبح بغل کسی باشی‌که ارزشو داشته باشی 

ولی خب ازدواج سنتی اینجوری نیست واقعا 

به نظرم باهاش ۲ سال نامزد بمون تا عاشق‌بشیم

درد منم بود خیلی گریه کردم شب شهادت امام حسن تاپیک منم هنوز هست 

آخرشم اونا گفتن نه ولی منم تصمیم گرفتم تن به ازدواج با معرفی فعلا ندم 

تو ام جوونی به نظرم یکم صبر کن و دلبری کن

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

عزیزم سنتی و مدرن نداره که الان مگه قدیمه که دختر و پسر نتونن نظری بدن و سه روز از خواستگاری نگذشته یهو عقد کنن ،الان ازدواجای سنتی از نظر من عقلانی تره چون تو دید اول هم پسر هم خانوادشو میبینی و سواستفاده ای هم در کار نیست 

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277