2777
2789

هیچکس نمیگه چقدر سخته یا شاید من انقدر برام سخت بوده 

همش بهم میگفت درست لبخند نمیزنی لبت کج شده فلانت بیساره صاف واینسادی تکون خوردی ( در صورتی که من تمام تلاشمو میکردم دقیقا همینجوری که میگفت عمل کنم و تکون نخورم) از یه طرفم عکاسش یه اقا بود و اصلا راحت نبودم یعنی اصلا نمیدونستم یه اقا قراره عکسا رو بگیره و انقدرم باید بهم نزدیک بشه وگرنه به هیچ صورت نمیرفتم جایی که اقا باشه (کلا مرکزشم به اسم یه خانوم هست) شمام همینجوری بودید؟ برای من فک کنم یک ساعت اینا طول کشید الانم حس خیلی بدی دارم اومدم درد و دل کنم

منم انداختم خیلی سخت بود ایینه میکردن تو دهنم 

منم میخندیدم خانومه گفت چرا مصنوعی میخندی 🥲 بیخیال بهش فکر نکن گذشته روح  خودت خسته نکن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

برای ارتودنسی باید دندونای عقل رو کشید ؟

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا بعدش ک دندونات مرتب شد به سختیاش می ارزید

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

منم انداختم خیلی سخت بود ایینه میکردن تو دهنم منم میخندیدم خانومه گفت چرا مصنوعی میخندی 🥲 بیخیال به ...

برای شمام انقدر زیاد طول کشید؟ خوبه باز برای شما خانوم بوده اگه خانوم بود انقدر ناراحت نمیشدم 

برای شمام انقدر زیاد طول کشید؟ خوبه باز برای شما خانوم بوده اگه خانوم بود انقدر ناراحت نمیشدم

اره منم حدود ۴۰ دقیقه طول کشید خیلی خسته شده بودم من ۳ تا خانوم بودن یکیش دهنم جر داده بود ک بازش میکرد 

دوتا دیگشم عکس مینداختن 😂ماکه یه عمر روم.ن نمیشد از کجی دندون پیش کسی بخندیم اونجا باید جلو ۳ نفر میخندیدی 😂

اخه اخرش گفت لبت کج افتاده تو عکس من گفتم اشکال نداره من دیگه بهتر از این نمیتونم گفت میتونه رو درما ...

الکی میگه  حضوری رفتی پیش دکتر اونجا بخند ک فرم دندنات ببینه 

اره منم حدود ۴۰ دقیقه طول کشید خیلی خسته شده بودم من ۳ تا خانوم بودن یکیش دهنم جر داده بود ک بازش می ...

وای وای دقیقا ولی برای من فقط همین اقا بود خیلیم بهم نزدیک میشد و دست میزد میدونم کارش بود و عادیه ولی خیلی احساس بدی داشتم هنوزم حس بدی دارم 

اگه میدونستم قبلش میپرسیدم عکاسشون اقاست یا خانوم 

وای وای دقیقا ولی برای من فقط همین اقا بود خیلیم بهم نزدیک میشد و دست میزد میدونم کارش بود و عادیه و ...

دقیقا همین اتفاق چند ماه پیش برای من افتاد

آقاهه دیگه عصبی شده بود میگقت من باید خندیدن یاد تو بدم تو نمیخندی داری دندوناتو نشون میدی😂