2777
2789
عنوان

وای بچه ها لیزر چقدر خوبه😁

363 بازدید | 29 پست

اولین جلسه امروز رفتم عالی بود برعکس نظرات بیکینی اصلا درد نداشت 😐😂 ولی امان از زیر بغل....قشنگ جیغ میکشیدم اونجا خیلی دردددد داشت پاهم همینطور بی حسی زدم ولی بازم پا و بازو خیلی درد داشت🥲

ولی خیلی تجربه ی خوبی بود واقعا 

از همون پشم راحت شدم😭

بعد جلسه ی اول چه اتفاقی میوفته؟ چند وقت یه بار میتونم شیو کنم؟ من پوستم اصلا ملتهب نشد خودشم دید گفت بهت جواب داده زینک و اینجور چیزا لازم نیست

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

الان بدنت تمیز تمیز شده دیگه مو نداره؟

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه چقدر شد هزینه اش وای خودیگه سه ماه یکبار بری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من رفتم پوستم سوخت افتضاح شد دیگه ادامه ندادم کلا یه جلسه رفتم

واقعا؟؟؟ چقدر هزینه دادی؟ اپراتورش کار بلد نبود یا دستگاه خوبی نداشت؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

مادر من اصلا بدنش و دست و پاهاش مو نداره خیلی پوست صاف و خوشگلی داره ماشالله

دایی مادرمم همینجوره اصلا مو نداره رو دستش ارثیه

فقط آبجی بزرگم به مامانم رفته

بقیمون اینجور نیستیم

ینی از ارث خوبم شانس نیاوردیم😑