2777
2789
عنوان

وای بچه ها لیزر چقدر خوبه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من اصلا بدنش و دست و پاهاش مو نداره خیلی پوست صاف و خوشگلی داره ماشاللهدایی مادرمم همینجوره اصل ...

وایییی انگار مامان منو میگیییی مو داره ولی بووور اصلا دیده نمیشه 😭

حالا من شیو میکردم دو روز بعدمو میدیدی انگار از غار در اومدم کاش یکم این رشد موی بدن و موی سر داشت بخدا😐😂😂😂

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 
فول بادی ۱۳۰۰ البته پشت لبم زد برام🥲

چه خوب قیمت ش مناسب 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بدتر که نمیشه ولی ممکنه به پوستتون نسازه و تاثیری هم نداشته باشه

شما لیزر انجام دادید؟

اپراتور بهم گفت رون پا اگه موهات پرزه انجام نده چون ممکنه برگرده ولی من دیدم بنظرم پرز نیست خیلی زیاده و سیاهه بزنم یعنی ؟ 

وایییی انگار مامان منو میگیییی مو داره ولی بووور اصلا دیده نمیشه 😭حالا من شیو میکردم دو روز بعدمو م ...

منم عین توام

یبار تیغ زدم شدم خواهرکوچیکه میرزا کوچک خان جنگلی😑

واقعا؟؟ من فکر کردم خیلی گرونه🫠 آخه تاپیکا میخوندم همه ۶۰۰ ۷۰۰ هزینه ی فول بادی دادن...

نه‌ خوب بستگی به دستگاه داره خارجی اصل اصلا عالین دختر خاله ها مو دیدم واقعا عالی شده پوستشون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فول بادی ینی همه جات؟ کمر و پشتت رو هم زد؟

تهرانی؟۱/۳۰۰؟

اگ تهرانی کدوم کلینیک شاتی میری اینقدر خوب قیمت میده

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

فول بادی ینی همه جات؟ کمر و پشتت رو هم زد؟تهرانی؟۱/۳۰۰؟اگ تهرانی کدوم کلینیک شاتی میری اینقدر خوب قی ...

اره عزیزم همه جارو زد کمر و گفتم نزنه فعلا چون نتونسته بودم شیو کنم🥲

اره گلم کلینیک تندیس فرمانیه 

فول بادی ینی همه جات؟ کمر و پشتت رو هم زد؟تهرانی؟۱/۳۰۰؟اگ تهرانی کدوم کلینیک شاتی میری اینقدر خوب قی ...

من چند روز قبلش تماس گرفتم نوبت بگیرم گفت از ۱۳۰۰ شروع میشه تا ۱۸۰۰ بستگی داره به نوع پوست و ...

اره عزیزم همه جارو زد کمر و گفتم نزنه فعلا چون نتونسته بودم شیو کنم🥲اره گلم کلینیک تندیس فرمانیه

خیلییییی خوب میگییییره منم میام پس😄

من ۱/۶۰۰ میدم🫠

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹