2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم معلم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته منم ابتدایی م ولی تدریس ندارم میبینم  که معلم ها ی  دبستان چقدر با دانش آموزان امروزی و اخلاق های خاص خانواده هاشون سر ‌و‌کله‌میزنن   اکثرا بی انگیزه شدن  حداقل حقوق خوب هم نمی‌دن که روحیه بگیرن   

واقعا سخته منم ابتدایی م ولی تدریس ندارم میبینم که معلم ها ی دبستان چقدر با دانش آموزان امروزی و ا ...

آره واقعا کاش حداقل حقوق خوب میدادن آدم بع یه چیزی دلش خوش میشد 

من معلم کلاس اولم با ۲۵ تا دانش آموز هر کدام یه جور هر کدام نازنازی قهر میکنن حرف گوش نمیدن واقعا موندم 😮‍💨

پسر ها که شیطونن. ساکت نمیشنن. دخترا هم که نازک و نارنجی. اگه آشنا پیدا کنی اداره معاون اجرایی. یا ...

تمام تابستان در حال رفت و آمد و آشنا پیدا کردن بودم که برم ولی برخلاف همه قول هایی که بهم دادن کارمو درست نکردن 

تو تاپیک هامم هست حتی بخاطر اینکه برم مجبور شدم تا حدودی خیانت کنم (در حد پیام و اینا)که اون بیشرف منو بفرسته جای دیگه آخرشم هیچ گوهی

منی‌که بخاطر رد شدن آزمون استخدامی دپرس شدم و انگیزه ندارم باز بخونم 😔

بیخیال بابا بخدا هیچی نیست انشالله امسال قبول شی ولی خدا شاهده ارزش یه لحظه غصه خوردن ندارع 

تمام تابستان در حال رفت و آمد و آشنا پیدا کردن بودم که برم ولی برخلاف همه قول هایی که بهم دادن کارمو ...

ای بابا  این چکاری بود ارزش خودتو پایین  نیار.  ولی در تلاش باشه بدون اینکه باج به کسی بدی.     متاسفانه ادارات  پر از فساد شده