2777
2789

من خودم تو حالت افسردگی شدیدم نه اینکه بخاطر سنم باشه یا چی بخاطر مجموعه از اتفاقایی که از ۸ سال پیش تا الان واسم افتاده افسردگی گرفتم بعد یکی اومده بود پیویم که من چون دوست پیدا نمیکنم ناراحتم و اینا بعد دور و برشم ۳ ۴ تا ادم در حد دوست معمولی هست مثل من.

بعد من بهش گفتم که دیگه دوست در چه حد میخوای با همینا حال کن دیگه خوب نیست ادم خیلیی صمیمی بیاری تو زندگیت

فرداش اومد گفت سلام خوبی گفتم مرسی تو خوبی 

بعد با یه حالت فیس افاده ای گفت وای مرسی یکم بهترم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باطن زندگی خودتونو با طاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید

منم امروز کلی پیام پر انرژی به دوستام فرستادم

اما حقیقتا ترکیدم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اره منم اصلا به روم نمیارم چقد داغونم

خب عزیزوم شاید اون هم به روش نمیاره چقدر داغونه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دوستت عادی بود گلم چیز بدی نگفت ک

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

دوستتون دقیقا کجای حرفش فیس افاده ای بوده؟؟؟ گفته وای مرسی کمی بهترم

اخه من اصلا ازش نپرسیدم خوبی بهتری چیزی در جواب سلام خوبی گفتم مرسی تو خوبی 

بعد اخه قبل اینا من بهش گفتم خودم به اندازه کافی ناراحتیای خودمو دارم با من درد و دل نکن

خب مرسی اینا یکم غیر صمیمیه 

اگه میخوای بهتر شه 

وقتی که میگن خوبی فک .بگو خوبم

تو چطوری ؟ چیکارا میکنی 

یکم از کاری که اون روز کردی بگو .

بگو چرا پیدات نیست 

خبری ازت نیست 

دیگه چیکارا میکنی 

اینطوری یکم گرم بگیر

اخه من اصلا ازش نپرسیدم خوبی بهتری چیزی در جواب سلام خوبی گفتم مرسی تو خوبی بعد اخه قبل اینا من بهش ...

خب نگو دیگه دوست 

منم یه مدت این مدلی بودم برای همین رابطه امو قطع کردم 

اگه دوستی درد دل میکنی دیگه 

خب عزیزوم شاید اون هم به روش نمیاره چقدر داغونه

ولی نمیدونم چرا هر روز تو پیوی من داره از یچیزی غر میزنه یه روز میگه اعتماد به نفس ندارم میگم فلان کارو کن که اعتماد به نفس داشته باشی میگه اخه وقت و انرژیمو میگیره یه روز میاد میگه حوصله کارای مدرسه مو ندارم بعد من میگم خوب خودت این رشته رو انتخاب کردی بهش بر میخوره

اخه من اصلا ازش نپرسیدم خوبی بهتری چیزی در جواب سلام خوبی گفتم مرسی تو خوبی بعد اخه قبل اینا من بهش ...

خب عزیزم ببین شما بهش گفتین درد دل نکن واونم درجواب شما گفته کمی بهترم واقعا دوست خوبیه که بااینکه بهش گفتی درد دل نکن بازم جوابتو داده هیچ ادم بی غصه ای وجود نداره یکی برونگراست یکی درونگراست اگه میبنی یکی زیاد میخنده یا ب روی خودش نمیاره دلیل براین نیست که خیلی بی درد غمه نه فقط درونگراست وتوخودش میریزه