2777
2789
عنوان

تجربی یا انسانی مسئله این است

61 بازدید | 7 پست

من رشته انسانی رو انتخاب کردم امروز اولین روز مدرسه بود

معلماش خیلی خوب بودن با درسا و اینا مشکلی ندارم ولی هی حس میکنم این رشته ای نیست که میخواستم

از بچگی به شغل های زیادی فکر کردم و تنها شغلی که تو این سال نظرم در موردش عوض نشد رشته تجربی و دندون پزشکی بود درسمم خوبه توی دروس معدلم 19.95 بود

ولی اطرافیان هر کیو میبینی همش میگن نیاین تجربی خیلی سنگینه وقت حروم میکنین عمرتون هدر میده

فقط باعث ترس آدم میشن نظر شما چیه؟

مشاور تحصیلیم گفته توانایی هر دو رو دارم ولی من خیلیی استرس دارم نتونم از دروس تجربی برگردم انسانی و اینکه از تابستون من نصف و بیشتر دروس انسانی رو خوندم 

ولی الان هر چقدر فکر میکنم علاقم به دندون خیلی زیاده و حس میکنم مناسبه 

عزیزم رقابت تو رشته ی تجربی وحشتناکه 

همه به عشق دندون میان ، بعد مبگن پزشکی ، بعد به پرستاری راضی میشن ، آخرش هم فقط دعا می کنن یه چیزی قبول بشن 

من خودم فکر نمی کردم تا این حد شرایط سخت باشه ولی الان از نزدیک دارم می بینم 

عزیزم رقابت تو رشته ی تجربی وحشتناکه همه به عشق دندون میان ، بعد مبگن پزشکی ، بعد به پرستاری راضی می ...

یعنی نظرتون اینه با روزی هشت نه ساعت برای شروع اینا نمیشه قبول شد؟

رشتمو عوض نکنم؟

ولی علاقم به اون رشتشت چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نظرتون اینه با روزی هشت نه ساعت برای شروع اینا نمیشه قبول شد؟رشتمو عوض نکنم؟ولی علاقم به اون رش ...

شاید حتی بیشتر هم وقت بذاری و نشه 

به عمر و جوونیت فکر کن ، حالا آخرش آدم نتیجه می دید باز یه چیزی ، تهش هم که معلوم نیست چی بشه ؟

رقابت سر ۲۵ صدم و یه تست و دو تسته ، می دونی چی میگم ؟

یعنی نظرتون اینه با روزی هشت نه ساعت برای شروع اینا نمیشه قبول شد؟رشتمو عوض نکنم؟ولی علاقم به اون رش ...

ببین گفتنش راحته ولی عده ی خاصی میتونن سه سال رو اینطوری بگذرونن تازه بعد از کنکور بدتر هم میشه اما در نهایت تصمیم با خودته من میگم این چیزا رو در نظر بگیر که بعداپشیمون نشی