الانم بهم کفت تک فرزندی(که نمیدونم از کجا فهمیده فکر کنم دونه دونه نشسته تاپیکامو خونده)دوم هیچ وقت بچه ای تو تقدیرت نیست!😢خیلی یهو حالم بد شد لطفا تعلیقش کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
ببخشید اما تقصیر خودتونه خودتون ب حس ششم ها باور دارین ازشون میپرسید بعد انتظار این چیزارو هم ندارین . خب نپرسید ازشون
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم