2777
2789

الان من 10 بارم نیست رژ گونه زدم ولی وقتایی ک صورتم بدون میکاپه ی هاله تیره داره روی گونم😐خب چن بار دیگه بزنم ک بدترم میشه😐

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ جیزا من تا حالا ندیدم و نه شنیدم

حتی پنکیک و کرم پودرم بزنی بعد ی مدت رنگ پوستت تغییر میکنه چجوری ندیدی

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

مگه میشه چی میزنی تو صورتت حتما فیک خریدی

حتی پنکیک و کرم پودرم بزنی بعد ی مدت رنگ پوستت تغییر میکنه 

شاید محصولی که استفاده میکنی چربه یا مناسب نیست یه چیزی بر پایهٔ آب بگیر تینت بهتره

نه تینت خوب نمیشه رو صورتم نمیدونم چرا

حتی پنکیک و کرم پودرم بزنی بعد ی مدت رنگ پوستت تغییر میکنه چجوری ندیدی

اخه من چهارساله کرم پودر نمیزنم مگر عروسی بخوام برم ک میکاپ زیاد داشته باشم فقط تینت لب و مژه دارم ومواقع عادی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

مارکش چیه عزیزم ؟منم احساس میکنم هاله داره صورتم نمیدونم از چیه

ی پالت anylady دارم از رژ گونه اون استفاده میکنم

ی پالت anylady دارم از رژ گونه اون استفاده میکنم

ممکنه از اون مارکه باشه

یه مدت استفاده نکن میفهمی از اونه یا نه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...