2777
2789
الهی بگردمم چرا حالاا؟ ببین دهم یازدهم دوازدهم من میدونم ک باید تلاشمو بکنم ک ب هدفم برسم.. ولی نهم ...

ببین عزیزم من خودم وقتی نتایج اومد قبول نشدم و نمیدونستم چجوری به خانواده ام بگم چون همه منتظر بودن که من نمونه قبول شم و قبول نشدم 

چند روز پیش فهمیدم دو تا نمونه قبول شدم رشته ریاضی نمونه دولتی و نمونه فرهنگ قبول شدم ولی نرفتم یعنی به خاطر شرایطم نتونستم برم ولی اگه قصدت رشته انسانی هست حتما آزمون نمونه فرهنگ شرکت کن چون خیلی راحت تر از نمونه دولتیه امسال از مدرسه ما هیچکی نمونه دولتی قبول نشد ولی ۷ نفر نمونه فرهنگ قبول شدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسوندن نیست فقط میخوان که امسالو جدی بگیرین

چون برای انتخاب رشته مهم و سرنوشت سازه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

درسته میدونم.. مامانم میگه فدا سرت اگ قبول نشدی ولی خودم ک فکر میکنم میگم اگ قبول نشدم چجوری سرمو ...

قبول میشی بابا

سال نهم ماهم این جو ها رو میدادن که سخته وفلان و اینا

تو طول ترم درس بخون

کوییزهایی که دبیرها میگیرن و واسشون بخون

میان ترم ها رو جدی بگیر

اینجوری راحت نهایی ها رو خوب میدی 

من سال نهم همه ی درسهام و 20 شدم ریاضی 18.5 

درسهایی که مشکل داری و اون مبحث و بزن تو یوتیوب یا گوگل از اساتید دیگه کمک بگیر به معلم های خودت بسنده نکن

من یادمه معلم ریاضیم بد بود اون موقع از سایت آلا میدیدم ریاضی رو

نمونه سوالات سالهای قبل و حل کن

ولی نهم (به نظر من) از هشتم آسونتره

هعی مرسیی عزیزم بابت انرژی ک دادی:))))..... دیگه سعی و تلاشمو میکنم اگه نشد حتما قسمتم نبوده

خواهش میکنم عزیزم 

من خودم دهمم و نمونه قبول نشدم دلمم نمیخواست قبول بشم الان خوشحالم از این بابت 

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
ببین عزیزم من خودم وقتی نتایج اومد قبول نشدم و نمیدونستم چجوری به خانواده ام بگم چون همه منتظر بودن ...

درسته حرفت بایدد تلاشمو بکنم دیگ الکی الکی نمیشه رسید ولی قبول دارین واقعا رریاضی و علومش سخته......من ب مامانم گفتم ک رشته انسانی علاقه ی ویژه ای دارم بهش.. و دوسش دارم   ب تجربی علااقه ندارم   طوری ک  از ریاضیی  و علوم  متنفرم از هیچ درسی نیستم

خوب درست میگن دیگه امسال باید بچسبی

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
چه قدر بچه مدرسه ای تو سایته از صبح همه رفتن مدرسه😂🤦🤦

هعی خوش ب حال اونایی ک تمام کردن . خیلی دلم میخاد زودتر برسم ب دوازدهم ک درساا تموم شه و فقط دانشگاه قبول شم و تمومم شه این مزخرفا