2777
2789
انشالله موفق باشی قشنگم خیلی به خودت سخت نگیر عزیزم بیای دهم اصلا دیگه نمرات نهمت مهم نیست فقط سعی ک ...

مرسیی ازتت خوشگلمم انشاالله شماهم موفق بشین:))))))) سعی میکنم در کنار درس از سال تحصیلیم لذت هم ببرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من الان نمونه دولتی مهرورزان درس میخونم و خب مدرسمون از مدرسه های عادی بالاتره... و معلما خیلی ...

بگردمت ..اصلا نگران نباش همون روالی که پارسال میخوندی بخون ...یه کم پیازداغشو زیاد میکنن ..وگرنه همونه

به ما الکی میگفتن آی نمیتونی فلان رشته ثبت نام کنی فلان آی امتحان اونجوری میاد اینجوری میاد در حالی که بقول دخترم چندان فرقی هم نداشت با پارسال

دختر برادرم امسال هشتمه

فقط یه سال ازش بزرگتری

من اونو به عنوان کودک ۱۳ ساله میبینم

اونوقت شما نهمی واینجایی......

شما برا چی اینجایی؟

خداتو شکر کن که مادر وخواهرت نیستم.....

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

دختر برادرم امسال هشتمهفقط یه سال ازش بزرگتریمن اونو به عنوان کودک ۱۳ ساله میبینماونوقت شما نهمی وای ...

خب شما کارتون نادرسته ک اونو به عنوان یه کودک میبینی شما ذهنتون از اون ک کوچیکتره.. اره نهم هستم و اینجام دارم از کسایی ک تجربه داشتن کمک میگرم شما ناراحتی میتونی بری کسی مجبورت نکرده بیای اینجا جواب منو بدی..........اره واقعا خداروشکر میکنم چون ک  من ی مادر یا ی خاهر با ذهن عقب مونده نمیخوام

خب شما کارتون نادرسته ک اونو به عنوان یه کودک میبینی شما ذهنتون از اون ک کوچیکتره.. اره نهم هستم و ا ...

بی تربیت هم که هستی.....

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین