2777
2789
عنوان

اونایی که به خودکشی فکر میکنید

111 بازدید | 6 پست

خاستم بگم اول اینکه واقعا خودکشی گناه بزرگیه قابل بخشش نیست اونایی ک خودکشی میکنن اون دنیا بدترین جایگاه رو دارن حتی یه کلیپ دیدم طرف خارجی بود خودکشی کرده بود داشت تعریف میکرد چیا دیده و چقدر عذاب کشیده ولی از شانسش نمرده بود و برگشته بود ب دنیا

من خودم هزار و یک مشکل دارم ولی از خودکشی میترسم چون دیگه هیچوقت به این دنیا برنمیگردم و تا ابد تو اون دنیا هستیم

یه بنده خدا رو میشناختم میگفت یه روز انقدر بی پولی و مشکلات بهم فشار اورده بود دنبال یه راهی بودم برای خودکشی ک کمتر درد داشته باشه. ولی خدا رو شکر الان بعد چند سال زندگیش خوب شده

البته اینم بدونید هیچ انسانی بدون مشکل نیست. خدا خودش گفته ما انسان را در رنج آفریدیم

بالاخره روایت داریم سختی های دنیا مثل خواب های پریشان میگذره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.