2777
2789

بچه سه ساله هم تازه رسیده به سن لجبازی و تا پنج سالگی ادامه داره. خیلی خیلی عادیه رفتارشون. شما باید به خودت مسلط باشی.  

ببین حتما اون تاپیکی که صفحه اول گذاشتمو مطالعه کن. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر شش ماهم اینقدره نق میزنه خیلی شیطونه تو ماشین آروم و قرار نداره فقط میخواد تو بغلم باشه وایسه آ ...

وای من فک کردم من فقط اینطوریم،دختر من دقیقا همینکارو میکنه

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
بچه سه ساله هم تازه رسیده به سن لجبازی و تا پنج سالگی ادامه داره. خیلی خیلی عادیه رفتارشون. شما باید ...

مرسی عزیزم چند صفحه رو خوندم واقعا عالین سیو کردم تا رهرشب بخونم باید رو خودم کار کنم

هوووف دخترمنم جز شیر اصصصلا سوپ و فرنی و پوره نمیخوره قاشقو میزارم دهنش بازی میکنه و تف میکنه بیرون ...

وای چقد روزگار شما شبیه منه

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
مرسی عزیزم چند صفحه رو خوندم واقعا عالین سیو کردم تا رهرشب بخونم باید رو خودم کار کنم

ببین من به تو نگفتم وحشی ها. سوتفاهم نشه.  به اون که بچه را داغ کرده و مشت زده و...  گفتم.

😖

من درکت میکنم پسر کوچکم سه سالشه و خیلی شیطون و لجبازه،  ولی خب صبوری را تمرین کردم.  تو هم تمرین کن. موفق میشی عزیزم.  مامان خوبی هستی 😘😘

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ميدوني چرا ازت خواستم برنامه روزانه رو بنويسي؟

آره از دیشب هر دو تاشون تب شدید و سرفه داشتن صبح  دارو گیاهی براشون دم کردم تخم مرع و سیب زمینی اب پز کردم نخوردن سوپ درست کردم نخوردن بعد گریه که من شکلات و پاستیل میخوام  منم خیلی عصبانی شدم اخه ماهی یه بار مریض میشن خیلی اذیت میشم  دختر نه ماهم از اون مریضی وا میگیره تا حالا 10بار سرما خورده   دختر بزرگم اینقدر سرفه میکنه که سیاه میشه 

خیلی دختر ناز و خوبیه روزی هزار بار میبوسمش و بغلش میکنم  هر جا بره همه عاشقش میشن با اینکه 3سا ...

اخی عزیزم از حالا عشق و عاشقی ؟ ای جانم . چرا نمیبریش دکتر تغذیه ؟ شربت میده که اشتهاش بیاد بالا . 

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...
آره از دیشب هر دو تاشون تب شدید و سرفه داشتن صبح  دارو گیاهی براشون دم کردم تخم مرع و سیب زمینی ...

ببین رو غذا حساسیت اصلا نشون نده.  الان هم که برادر کوچکتر داره،  میخواد جلب توجه شما را به خودش جلب کنه. بعد از راه منفی اینکارو میکنه.  

تو یه مدت کلا بیخیال غذا خوردنش باش.  بذار جلوش،  بذار هر چی دوست داره بخوره.  

بعد شروع کن هر کار خوبی حتی کوچک هم انجام داد،  حسابی تشویقش کن.  بذار به جای جلب توجه منفی، جلب توجه مثبت جاشو بگیره.  

کار بد انجام داد براش توضیح بده ولی اگر دیدی لجبازی میکنه اصلا به روت نیار.  اصلا انگار کر شدی و نمی شنوی و کور شدی و نمیبینی.  اصلا محل نذار.