2777
2789
واقعا احتیاج به کمک دارم 

فقط به این فکر کن که خیلی ها آرزوی بچه های شما رو دارن

به اینکه بی دردسر و راحت خدا به شما هدیه داده

به اینکه اونها تنها هستند و پناه اونها شما هستی

به اینکه شیطنت و بازیگوشی اقتضای سن اون هاست

اگه یه گوشه بشینه و حرکتی نکنه،باید نگران باشی و غصه دار

خدا رو شکر که سالم هستند و مشکلی ندارن

دخترم❤❤❤هلیااااااا
کی گفته من مشکل دارم و کنترل ندارم..من میگم گاهی لازمه ..نه هر دفعه بچه مظلومو بگیرین زیر باد کتک..م ...

عزیزم تو فرهنگ لغت من کتک به معنی زدن یا حتی محکم فشار دادن بچه هست . اگه منظور شما برخورد قاطع که از روی عصبانیت خود والد نیست بلکه برای تربیت بچه و به صورت منطقی حرف زدن با بچه هست  , هست . من به اون کتک نمی گم . شما اگه منظورت اونه نباید از واژه ی کتک استفاده کنید . کتک زدن برای تربیت بچه نیست این یه توجیه مسخرست کتک زدن برای تخلیه کردن خشم اون والده که برای این که توجیه کنه اسم تربیت روش می ذاره.وگرنه منم با برخورد قاطع موافقم

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر از تنبیه های دیگه استفاده کن . براش جدول تشویقی درست کن . هر روزی که بچه خوبی بود ستاره بهش ...

خیلی دختر ناز و خوبیه روزی هزار بار میبوسمش و بغلش میکنم  هر جا بره همه عاشقش میشن با اینکه 3سالشه ولیقد و وزنش خیلی کمه فقط سر غذا نخوردنش دعواش میکنم اگر خونه رو بهم بریزه یا هر کار دیگه برام مهم نیست یه رفتار  بد دیگه ای که داره دنبال هر بچه ای که بیاد خونمون گریه میکنه و خیلی پسر عموش رو دوست داره و براش گریه میکنه که پیشش باشه

کی گفته من مشکل دارم و کنترل ندارم..من میگم گاهی لازمه ..نه هر دفعه بچه مظلومو بگیرین زیر باد کتک..م ...

از طرف دیگه من نگفتم شما مشکلی دارید . من در جایگاهی نیستم که اینو بگم . به طور کلی گفتم والدی که بچش رو کتک می زنه برای تربیت نیست دراصل اون والد روی خودش و خشمش کنترل نداره یا مشکلات دیگه ممکنه داشته باشه .

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
قسم به جان دخترام که تا به حال پدر و مادرم حتی یه سیلی ساده هم نزدن شاید برای همینه که عادت ندارم ب ...

خانواده شما از عجايب نبوده 

ولي متاسفانه اين عادت زشت تو خيلي خانواده ها هست و عاديه 

همينه كه تو يه تاپيك ميبينيم وقتي يه خانوم مياد از كتك زدن همسرش ميگه يه عده ميگن خوب ببين چيكار كردي عصبانيش كردي يا بدتر از اون عقيده دارن مردها تو ذاتشون كتك زدن هست 

متاسفانه واسه منم پیش اومده دوسه باری 

پسرم دوسالشه و گاهی موقع پریود خیلی بهم میریزم و کنترلمو از دست میدم دوسه باری شده رو دستش زدم یا پشتش 

بیشتر از بچه خودم روانم داغون شده این چند بار

دلیلشم معلومه دیگه،نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا دلم نمیخواد پیش بیاد دیگه😔

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
خیلی دختر ناز و خوبیه روزی هزار بار میبوسمش و بغلش میکنم  هر جا بره همه عاشقش میشن با اینکه 3سا ...

عزیزم چرا یه روان شناس کودک برای غذا خوردنش نمی ری ؟این مشکل توی خیلی از بچه ها شایع است . الان ببین تو همین سایت چند نفر این مشکل رو دارن . بری حتما راهنماییت می کنن که این مشکل هم حل بشه 

خیلی دختر ناز و خوبیه روزی هزار بار میبوسمش و بغلش میکنم  هر جا بره همه عاشقش میشن با اینکه 3سا ...

عزیزم خب مهم نیست اینها که.  

برای غذا خوردن حرص نخور. ازادش بذار. همیشه قبل از غذا پختن براش انتخاب بذار.  مثلا بپرس ماکارونی برات بپزم یا قرمه سبزی؟  

بعد تو پختن بذار همکاری کنه ،  مثلا با تو باهم سالاد درست کنین، مثلا خیار خورد کنه.  

بعد برید تو اتاقش مثلا مهمونی میدید اون میزبانه. 

ببین تو این سنین نمیشه به بچه امر کرد.  باید محیط را جوری کنی که خودش با میل خودش همکاری کنه.  مثلا با بازی و..    خیلی هم حساسیت نشون نده،  هفت،  هشت سالگی کم کم غذا خوردنش بهتر میشه. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سه ساله اون یکی نه ماهه البته اون نه ماهه رو نزدم فقط وقتی اذیتم میکنه میزارمش پایین تخت برای 2دقیقه

بچه نه ماهه که نمیخواد نافرمانی کنه.

شما باید دنیا را از دریچه چشم بچه هات ببینی. بچه نه ماهه تو متوجه نمیشه چرا این اتفاق افتاده،  فقط حس میکنه مامان منو طرد کرده و این حس مرگ و زندگی هست برای بچه اون سنی. ( دور از جون)  ولی بچه نه ماهه به صورت غریزی ببینه تنها گذاشته شده و مادرش با عصبانیت اونو از خودش دور کرده این حس بهش دست میده.  

اصلا این کارو نکن، به هیچ عنوان 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه نکته ی دیگه که اکثرا اشتباه متوجه شدن اینه که اگر کسی بچشو تنبیه میکنه جلوشو نگیرید و از بچه وفاع نکنید . دوستان توی این جمله منظور از تنبیه به هیییییچ عنوان کتک نیست . کتک زدن کودک آزاریه نه تنبیه . هر وقت دیدید کسی داره بچه ای رو کتک میزنه حتما سریع متوقفش کنید و براش توضیح بدید که کارش اشتباهه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!