2777
2789

برای شیرینی و...  هم توروز یه کاسه یا بشقاب کوچک را بذار مخصوص اینکار،  که صبح خودش اینو پر کنه با شکلات و..  حالا میتونی قانون بذاری و بهش بگی که اجازه داری پنج تا پاستیل برداری،  دو تا تکه شکلات،  سه تا بیسکوییت ( مثلا)  بذار خودش برداره بذاره تو ظرفش وبهش بگو خودش میتونه انتخاب کنه کی اینها را بخوره، اما در طول روز فقط همونه و این ظرف خالی شد دیگه پر نمیشه.   خودش میتونه انتخاب کنه همون موقع بخوره،  یا تو روز تقسیم کنه. 

اینکار هم بهش یاد میده به آینده فکر کنه و چیزهای خوب را برای بعد هم نگه داره،  هم یادش میده قانون مند بشه و بحث نکنه. تو هم اگر ظرفش را تموم کرد به هیچ عنوان دوباره بهش نده.  و بگو صبح باز میتونه انتخاب کنه. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
آره از دیشب هر دو تاشون تب شدید و سرفه داشتن صبح  دارو گیاهی براشون دم کردم تخم مرع و سیب زمینی ...

تا بچه هات كوچيكن و دير نشده بيا و يه لطفي در حقشون بكن

از اين به بعد فقط غذا بشون بده 

زباله ممنوع

زباله = هر خوراكي كه توش شكر ، اسانس، رنگ باشه در كل هر  آشغالي كه از بيرون به اسم خوراكي خريده ميشه مثل پفك، چيپس ، بستني و ...

فقط غذاي واقعي بشون بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز میره مهد هفته ای یه بار هم بیرون میبرمشون

بیشتر ببر بیرون.  هرروز ببر پارک کمی بدوه.  

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
تا بچه هات كوچيكن و دير نشده بيا و يه لطفي در حقشون بكن از اين به بعد فقط غذا بشون بده  ...

خودم خیلی حساسم  رو تغذیه شکلات تلخ و پاستیل ویتامین سی که دکتر داده وقتی حالش خوب باشه میدم به عنوان تشویق

هر روز میره مهد هفته ای یه بار هم بیرون میبرمشون

دختر بزرگه توي مهد مريض ميشه و كوچيكه رو مريض ميكنه 

ما هم اين داستان رو داشتيم تقريبا ٦ ماه طول كشيد 

همه اين نوع داستانها رو دارن 

بزرگه چند ساعت مهد ميره؟

خودم خیلی حساسم  رو تغذیه شکلات تلخ و پاستیل ویتامین سی که دکتر داده وقتی حالش خوب باشه میدم به ...

آفرين 

تغذيه سالم يكي از خدمت هاي بزرگيه كه ما به نسل هاي بعديمون ميديم 

ما به بچه هامون

بچه هاي ما به بچه هاشون 

و همينطور ادامه ميدن 

من به تاپيك سر ميزنم 

بيا اينجا بنويس

بلكه با هم راه حل پيدا كرديم 

اين مريضي موقته و ميگذره حق داري ناراحت باشي من دخترم وقتي سرفه ميكرد خفه ميشدم 

بچه داري فوق العاده  فوق العاده فوق العاده سخته  

بايد صبور باشيم

ما پناهگاه  أمن بچه ها هستيم 

ما بخوايم خشن باشيم  اونا جايي رو ندارن بهش پناه ببرن  

خواب كافي خيلي مهمه

بچه ها رو به خوابيدن سر ساعت ٨ عادت بده

از ٧:٣٠ برن توي تخت و براشون كتاب بخون تا ٨ بايد بخوابن

خودت هم باشون بخواب 

تا بتوني براي روز بعد پا به پاشون انرژي داشته باشي

خيلي خوبه  كلي وقت داري با كوچيكه بخوابي  راستي جايي كه زندگي ميكني مراكزي داره كه ...

شوهرم خیلی وسواس باید همیشه خونه تمیز و مرتب ی باشه طبقه بالای مادر شوهرم هستیم بعضی وقتا سرزده میان خونمون جاریم هم واحد روبروم میشینه استرس اینم دارم

من باینکه خودم مخالف تنبیه فیزیکی ام ولی بنظرم گاهی لازمه من خودم گاهی  دخترمو تنبیه میکنم وتنبیه منم به شکب فلک هست یعنی پاهاشو میبندم وباخط کش میزنم کف پاش البته نه زیاد محکم ولی ازش نتیجه گرفتم