2777
2789
قول میدم همتون وقتی عصبی میشین بچه ها تونو میزنید دروغم نگید اینجا میتونید دروغ بگید ولی وقتی دارین ...

چقدر کتک خوردی و کتک زدی . کاملا مشخصه . نه عزیزم ما کتک نمیزنیم . 

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قول میدم همتون وقتی عصبی میشین بچه ها تونو میزنید دروغم نگید اینجا میتونید دروغ بگید ولی وقتی دارین ...

فیس نداره جانم😊

من یاد ندارم پدر و مادرم منو زده باشن، در نتیجه هستن کسایی که نزنن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...

رفته بودم دنبال دخترم از مدرسه بیارمش یه مامانی با دختر ۳ سالش اومده بود یعنی یه سر تو همه حرکتاش خشونت بود میخواست به بچه بگه بیا اینطرف مث وحشیا بچه رو میکشید یهو اینطرف بچه ام ریز ریز گریه میکرد

همه بچه ها تو ماشین دویت دارن خوابشون میبره دخترمن پنج دقیقه تو ماشین نمیمونه نق میزنه گریه..منم ناچارا جلوی ماشین دارمش گرچه خطرناکه ولی واقفا چاره ای نیست تو بغلم نمیشینه چه برسه بره تو صندلی ماشین...باید همش آزاد بشه دائم تو حرکت و شلوغی باشه..میترسم بیش فعال باشه😟

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
هوووف دخترمنم جز شیر اصصصلا سوپ و فرنی و پوره نمیخوره قاشقو میزارم دهنش بازی میکنه و تف میکنه بیرون ...

من راحت ترین کارم گرفتنش از شیر بود 

انگار دنیا رو بهم دادن 

اصلا مثل ادمیزاد شیر نمی خورد 

هر وقت می خواستم بهش شیر بدم انگار شکنجه ی روحی میدادن بهم از همون اول رو غذا خوردن فیلم بود 

یادمه مادربزرگم میگفت یه ربع باید به بچه شیر بدی تا اصل شیر رو بخوری ولی بچه ی من نهایت دو دقیقه شیر می خورد اونم جای خلوت 

و شرایط خاص 

هیچ کسی صدا نکنه وگرنه روشو برمی گردوند 

کلا بساط داشتم باهاش 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
رفته بودم دنبال دخترم از مدرسه بیارمش یه مامانی با دختر ۳ سالش اومده بود یعنی یه سر تو همه حرکتاش خش ...

😭😭

دلم میسوزه.  همیشه آرزو میکنم خدا بچه ها را از دست همچین افرادی نجات بده. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
خوب من تا صد هم بشمرم مشکل برطرف نمیشه  مثل همین غذا خوردنش  😦 هی می خوام بی خیال بشم ...

اگه دكتر بردي و تو بررسيها مشكلي نداشته بيخيال شو 

ممكنه تو يه فاز بدغذايي باشه و خودش بعد از يه مدت خوب بشه 

دختر من هم دنده هاش و مهره هاش پيداست ! ولي رو همون منحنيش ميره بالا

قبلا تو ساواک بودی؟    

اتفاقا تو واواکم الان 😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

کتک نزنیم لوس میشه ؟ کتک بخوره عقده ای میشه شک نکن

به موقع و بجا بچه باید یه دونه بخوره نه هزار تا...نه همیشه...بچه ای که همیشه کتک بخوره پوست کلفت میشه..یکبار زمانی که دیگه داره اشتباه میکنه.بچه های الان بیشتر از نصف شون لوس و ننر و عقده ای هستن.با همه امکانات باز هم خیلی هاشون اعصاب خورد کنن.این به علت کوتاه اومدن زیادیه خونواده هاس..

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   
اگه دكتر بردي و تو بررسيها مشكلي نداشته بيخيال شو  ممكنه تو يه فاز بدغذايي باشه و خودش بعد از ...

دکتر بردم کمبود دی داشت که یه مدت بهش دادم 

الان پنج سالشه نزدیک شونزده کیلو 

قدش خوبه ولی وزن اصلا اضافه نمی کنه 

فاز بدغذایی یه ماه دوماه نه پنج سال کل زندگیش 😲

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خیلی کار اشتباهیه کسی بچشو تنبیه کنه وفرد دیگه ای تو همون لحظه از بچه حمایت کنه

کار اشتباه رو اون مادری می کنه که هنوز بزرگ نشده

هنوز نمی دونه که خیابون با کلی رهگذر جای سیلی زدن به بچه ی سه ساله نیست

یه جوری سیلی زد که من چند متر اون طرف تر بودم و طاقت نیاوردم

سر ظهر ساعت یک بچه رو گرسنه و تشنه توی بازار پیاده راه بردن خسته می کنه

تربیت توی خونه باید باشه

نه توی اتوبوس و مترو و خیابون

شاید هم من زیادی حساسم

34سال از خدا سن گرفتم،نه پدر و مادرم اهل زدن بودند،نه شوهرم

خیلی سخته ببینم یه بچه داره کتک می خوره

حالا می خواد مادرش باشه یا هر کس دیگه ای

دخترم❤❤❤هلیااااااا

بعضی مامانها واقعا ناراحتی روحی و دغدعه هاشون رو سر بجه خالی میکنن.اخه بچه سه ساله چه میفهمه که اینقدر خشونت.من پسرم زدم ولی تو هنین یکی دو سال اونم یه پس کله نه بشدت .من کسی دیدم پشت دست بچشو داغ کرده بود.بی فکر 

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍