2777
2789
يعني  روش غير لوس بار اومدن بچه اينه كه كتك بخوره  و براش عادي باشه كتك خوردن و تحقير شدن ...

نه متوجه منظورم نشدین ..خوب بخونین متوجه میشین..

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   

هرگز تا حالا انگشتمم به عنوان کتک به بچم نخورده و نخواهد خورد . 

هیچ توجیهی برای کتک زدن بچه ها قابل قبول نیست . آروم زدم و رو فلان جاش زدمم چیزی از زشتی و غلط بودنش کم نمیکنه . هیچ کس تحت هیچ شرایطی حق کتک زدن دیگران(خصوصا بچه ها) رو نداره . بر خلاف نظر دوستان اتفاقا اگر چنین اشتباهی از کسی سر زد باید حتما بعدش در آرامش از بچه عذرخواهی کنه و قول بده کارش تکرار نمیشه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بردم کمبود دی داشت که یه مدت بهش دادم  الان پنج سالشه نزدیک شونزده کیلو  قدش خوبه و ...

خوبه كه 

سخت نگير 

بعضيا مدلشون اينجوريه ديگه 

در عوض بزرگ كه بشه نگران چاق شدنش نيستي ، دختر باس ظريف باشه!

من یه بار آرایشگاه بودم..زنه آرایشگره خواهرش و خواهرزادش اونجا بودن..خواهرزاده 6 سالش بود شلوغ میکرده خواهره چنان پشتشو محکم مشت زد صدای دل و ستون فقرات بچه اومد..بیچاره دختره پوست و استخون بود صدای مشت زنه حالمو بد کرد😣گرچه دختره پرو پرو میخندید ولی واقعا خیلی بده چطور دلش اومد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

من با افتخار می گم تا حالا حتی انگشت پدر و مادرم به قصد کتک هم بهم نخورده اینو واسه پز دادن نمی گم می گم که بگم بدون کتک هم میشه بچه رو بزرگ کرد . من هنوز هم که هنوزه ازشون ممنونم . درک می کنم که ادم گاهی جوون به لبش می رسه ولی کاش می شد روی خودمون بیش تر کار کنیم تا یه بچه ی بی پناه و معصوم رو که خودمون به دنیاش اوردیم قربانی نکنیم.

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

وحشین یه عده اصلا...  مشت زد؟  بچه سه ساله سیلی خورد؟؟ دست بچه را داغ کرده بودن؟؟؟

مگه میشه 😱😱😱😢😢

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

این که تو جمع بچه رو بزنی یا حتی توهین کنی منم صد در صد مخالفم.ولی اینکه حمایت کنی از بچه باید فقط پیش کسی باشه که این کار ومیکنه نه تو روی بچه .

ولی تو این قضیه بله منم بودم جلو میرفتم تذکر میدادم.

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍
به موقع و بجا بچه باید یه دونه بخوره نه هزار تا...نه همیشه...بچه ای که همیشه کتک بخوره پوست کلفت میش ...

برخورد قاطعانه و براورده نکرده هر خواسته ی بچه  و داشتن قوانین برای خونه باعث میشه بچه لوس نشه . کتک خوردن ولو کم شخصیت بچه رو لگد مال میکنه . 

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...
قول میدم همتون وقتی عصبی میشین بچه ها تونو میزنید دروغم نگید اینجا میتونید دروغ بگید ولی وقتی دارین ...

وااااا!!!!!!!   

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

یه فامیل داشتیم خیلی بچه هاش رو میزد،همه اخلاق اون دستشون اومده بود

یه دفعه وسط یه مهمونیه بزرگ مثلا به دختراش می گفت کجا بودین،حالا اونها هم طفلکی ها ده ساله و دوازده ساله،تا می اومدن بگن مامان توی حیاط، دو سه تا کشیده و توسری می خوردن،،جلوی جمع

همه معترض می شدن،،که نزن گناه دارن

یه بار طوری توی سر پسر 13ساله زده بود که چشم بچه تاب برداشته بود،حالا خودش چاق،بچه ها ی لاغر و ظریف.

تمام فامیل فهمیدند که چشم بچه مورد پیدا کرده

خدا رو شکر همون قضیه باعث شد،که به خودش بیاد،این قدر دوا درمون کردند که چشمش خوب شد،،الان پسرش 33ساله هست،

خدا رو شکر از همون زمان دیگه زدن از سرش افتاد.

این قدر هم به اون پسر رسیدگی کرد که الان بیشتر از 90کیلو شده

همیشه مادر من می گفت ببینین فلانی چه طور بچه هاش رو می زنه؟؟؟؟

اون یک مثال نادر بود توی کل فامیل

البته دختر دایی پدرم بود

دخترم❤❤❤هلیااااااا

همه ی خواسته های بچه هاتون رو همون موقع براورده نکنید ، برای خونتون قانون داشته باشین ، برخورد قاطعانه بکنید ، تنبیه داشته باشید به عنوان مثال از  بازی با پلی استیشن محرومش کنید اونم به مدت کوتاه نه بلند که براش عادی بشه ، تا بچه هاتون لوس نشن . کتک خیلی کار جهان  سومی و احمقانه ای هست . 

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...
وحشین یه عده اصلا...  مشت زد؟  بچه سه ساله سیلی خورد؟؟ دست بچه را داغ کرده بودن؟؟؟ مگه ...

آره میشه دیوونه زیاده . همسر من دو هفته قبل یه مراجع داشت مادر نفهم فلفل ریخته بود تو دهن بچه سه ساله . بچه دچار تب عصبی شده بود 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!