2777
2789

ما دیر به دیر میریم هروقت دعوت کنه میریم البته شوهرم زود زود سر میزنه‌

حالا امشب اونجا بودیم من سر شام همون اول دندونم تیر کشید چون تازه ترمیم کردم و نتونستم بخورم 

مادرشوهرم همون اول با حرص زیاد نگاهم کرد و اصلا نگفت که دندونت چی شده پدر شوهرم با کنایه گفت چی شد نپسندیدی گفتم نه و جریان دندونم رو گفتم و آخرشم گفتم غذامو  میبرم . که با خودشون نگن بهونه بود و فلان

شوهرمم تا آخر مهمونی اصلا نه باهام حرف زد نه نگاهم کرد نه جواب داد بهم . من راستش اصلا متوجه نشدم چرا . چون اهل دروغ نیستم و اتفاق وحشتناکی هم نیفتاده که بگم بخاطر اونه 

تو ماشین اومدم باهاش حرف بزنم بهم پرید که حرف نزن 

اومدیم خونه گفتم چی شده گفت سرم‌درد می‌کنه حرف نزن گفتم چرا درد می‌کنه با حرص زیاد گفت وقتی تو دندونت درد می‌کنه منم سرم درد می‌کنه حالت خفه شو ریختت رو نبینم 😐 عوضی ازش متنفررررررم خودشون خانوادگی دروغگو های دو عالمن فک میکنن منم مثل خودشونم بعد چقدر هم دنبال حرف درآوردنن 

متنفرم از همشون 

من همیشه احترام میذارم هم تو حرف هم تو عمل 

تو کارها کمک میکنم 

ولی مادر شوهرم از همون اول ورودمون به خونه بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته شمشیر رو از رو بسته بود 

کاش اون غذای کوفتی رو می‌خوردم آتو دست این زنیکه و پسر بچه ننه اش نمی‌دادم 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

تقصیرتونیس. شوهرت خانوادش بی شعورو بی درک آن. اصلانم نبایداون غذارو میخوردی فداسرت ک ناراحت شدن 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا مادر شوهرا نمیدونم فازشون چیه 

من دیشب خونه مادر شوهرم بودم خودش غروب زنگ زد گفت بیاید اینجا خواهرشوهر هم بودن بعد از نیم ساعت که رفتیم خونه شون میکه من تو اتاق عمل بودم  سه تا دختر  پرستار بهم گفتن پسر نداری ما عروس تو بشیم 

تقصیرتونیس. شوهرت خانوادش بی شعورو بی درک آن. اصلانم نبایداون غذارو میخوردی فداسرت ک ناراحت شدن

ببین من انقدر بی حاشیه ام به قرآن 

که اینا فقط منتظرن کوچکتر ررررین حرکتی از سمت من ببینن و بزرگش کنن

ببین من انقدر بی حاشیه ام به قرآن که اینا فقط منتظرن کوچکتر ررررین حرکتی از سمت من ببینن و بزرگش کنن

مشخصه. اصلا ناراحت نباش کاربدی نکردی ک بخاطرش احساس گناه کنی

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

ای وای چقدر بد ،چیزی نشده که انقدر بزرگش کردن بخدا خیلی درک و فهم داشتی که گفتی غذامون بدین میبرم ،ی ...

به قدری بی حاشیه ام و اینا از این موضوع در عذابن چون دوست دارن زندگی منو جهنم کنن و از سمت من هیچ حرکتی نمیبینن وقتی هم یه اتفاق جزئی این شکلی بیفته تو همه جاشون عذوسی میشه

شاید باید تو هم بعضی وقتا مثل خودسون باشی.

راه حلش رو واقعا نمی‌دونم یا باید مثل خودشون سلیطه بازی در بیاری چون اینا قدر آدم بی حاشیه و با فهم. و نمیدونن یا اینکه بی حاشیه ترین باشی که روشون باز نشه . 

البته مشکل اصلی من شوهر نفهممه 

اگه بچه نداشتم دعا میکردم بمییییییرهههه نکبت