2777
2789

هنوز بدنيا نيومده بچه ام،ولي تمام سعي ام رو ميكنم كه هيچوقت نزنمش،واقعا دلم براي بچه ها ميسوزه خيلي معصومن 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
اگه تونستی این داد زدنت رو ترک کنی به منم یاد بده  دلم نمی خواد سرش داد بزنم ولی بعضی اوقات اد ...

از تكنيكهاي كنترل خشم نفس عميق كشيدن و شمردن تا دهه! 

امتحان كن 

ببين جواب ميده؟ 

خيلي سخته 

واقعا منو به مرز جنون ميرسونن گاهي 

و البته علت اصليش خستگي و كم تحملي خودمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه عادت بده مثل عادتای بد دیگه

سخته از سر خودت بندازی ولی میشه

عصبانی شدی نگاه خیلی بدی بهشون بکن

بچه خودش میفهمه

برو یه آب بخور بعد بیا و باهاش حرف بزن و

خواستی تنبیه کن

خواستی بگو معذرت خواهی کنه و دیگه ببخش

از یه چیزی محرومش کن یا بهش بگو بره یه گوشه بایسته

مشکل اون کتکه نیس که میخوره و دردش میاد

شخصیتش تو آینده خورد میشه

اون وقت که جلو همکلاس و همکار و فامیل احساس کمبود کنه شاید تو دیگه اصلا نباشی

ولی زجر میکشه بچه ات چون کتک خورده شخصیتش شکسته

به فکر آینده اش باش که دیگه همش پیشش نیستی

گناه دارن بچه های خودم که هیچ،دیگران هم می دونن جایی که من باشم،حق ندارن دست روی بچه بلند کنند حتی ...

خیلی کار اشتباهیه کسی بچشو تنبیه کنه وفرد دیگه ای تو همون لحظه از بچه حمایت کنه

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍
قول میدم همتون وقتی عصبی میشین بچه ها تونو میزنید دروغم نگید اینجا میتونید دروغ بگید ولی وقتی دارین ...

اصلا همچین قولی نده.  واقعا کتک خوردن و زدن اینقدر روتین زندگی شماست که غیر از این خارج از تصورته؟  

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مثل من  انقدر زدم رو پای خودم فکر کنم قرمز شد  وای می خواستم سرمو بکوبونم به دیوار  ...

هوووف دخترمنم جز شیر اصصصلا سوپ و فرنی و پوره نمیخوره قاشقو میزارم دهنش بازی میکنه و تف میکنه بیرون لباسشو کثیف میکنه...اطرافیانم میگفتن همه بچه ها شیطونن ولی وقتی دوساعت پیش دخترم بودن گفتن حق داری خیلی شیطونه!!!

روزها رو پا میخوابه رو پا بیدار میشه بزارمش زمین بیدار میشه...اسباب بازی میریزم دورش خودمم باید باهاش بشینم بازی کنم نمیتونم به کارام و آشپزی و اینا برسم نق میزنه بیا پیش من منو بگیر باهام بازی کن منم بی اعصاب😠خیلی وقتا سرش داد زدم اینقدر موهامو کشیدم کچل شدم.

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
خودم بچه ندارم ولی بچه های لوس بقیه تو مهمونیا که شلوغ میکنن متاسفانه خیلی دوست دارم بزنم😆

بزن ببین چند تا پدر و مادر پیدا میکنه بچه 😂😂

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   
باشه .. برین مشاوره بگیرین بچه لوس تحویل جامعه بدین حرف حرف خودشه و تمام...به من چه 😕

کتک نزنیم لوس میشه ؟ کتک بخوره عقده ای میشه شک نکن 

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...
از تكنيكهاي كنترل خشم نفس عميق كشيدن و شمردن تا دهه!  امتحان كن  ببين جواب ميده؟  ...

خوب من تا صد هم بشمرم مشکل برطرف نمیشه 

مثل همین غذا خوردنش 

😦

هی می خوام بی خیال بشم اونم فقط به خاطر بارداریم که فشار رو بچم نیاد ولی میبینم این یکی داره از دست میره از وقتی که باردار شدم و بی خیال اینم هی داره وزن کم میکنه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

من یه مدت خیلی عصبی میشدم از بس مسرم شیطون بود یعنی عاصی از دستش بودم یه بچه شیرخوار هم داشتم چند بار زدم توی کمرش بعد خودم مینشستم گریه میکردم وحش به خودم میدادم که چرا احمقم بچم رو زدم بعد هر وقت عصبی میشدم خودم رو کنترل میکردم از اتاق میرفتم بیرون سر خودم رو گرم میکردم سوره العصر میخوندم الان خیلی بهتر شده الانم میزنم پشت دستشون اونم باید ترک کنم که اصلا بچه هامو نزنم