2777
2789
عنوان

برادرزاده ام اول مهری پاش شکست😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 37 پست
این زیادی خوبه دیگه مسخره شو دراورده 😂😂منم عمه م ولی از این لوس بازیا ندارمالآن خونه مادرمم برادرز ...

شوخی میکنی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون درست کنید.ده تا دونه بادوم رو آب جوش بریزید تا خیس بخوره پوستشو بکنید با یه لیوان آب و یه قاش ...

از صافی ردش کنم با نیاز نیست؟

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

شوخی میکنی.

خیلی شلوغ کاره به خدا

اومده خونه مادرم جیغ و داد که تو مدرسه منو از کلاسم جدا کردن

برادرم میگه تو کلاس شون ۵ تا دانش اموز شلوغ بوده ، امسال برا تنبیه اینارو جدا کردن هر کدوم رو تکی بردن یه کلاس دیگه 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
از صافی ردش کنم با نیاز نیست؟

اگر خوب مخلوط کنی نیاز نیست صاف کنی.اگر  حس کردی یکم تفاله بادوم مونده و برش میاد صاف کن.ولی سعی کن کامل بدی بهش .بزارید خوب یکدست بشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خیلی شلوغ کاره به خدااومده خونه مادرم جیغ و داد که تو مدرسه منو از کلاسم جدا کردنبرادرم میگه تو کلاس ...

شاید حق داری.ولی منم زیاد بچه ها چه خواهر زاده چه برادر زاده نگه داری کردم.شیطونم بودن.ولی میگن مادراشون گاهی یه نفس بکشن یه گردش مهمونی چیزی برن تنها

خیلی شلوغ کاره به خدااومده خونه مادرم جیغ و داد که تو مدرسه منو از کلاسم جدا کردنبرادرم میگه تو کلاس ...

وای برادرزاده منم دیوار صاف رو بالا میره

جوری که فکر کردن بچه بیش فعالی داره دکتر بردن گفت نه

الان خوابه اینجام بیدار باشه امون هیچ کاری بهم نمیدهپسرم خودم خیلی ارومه اصلا سختی نداره البته امروز ...

با پای گچ گرفته هم‌شیطونی میکنه؟من برادر زادم شیطون بود خیلی پیشم بود ازش چشم برنمیداشتم.الان بزرگتر شده مقدار عاقل شده.ولی بلا زیاد سر خودش اورده.ولی الان یدونه خواهرزاده کوچولو دارم اون عاقل تره اصلا اذیت نمیشم فقط دوست داره مستقل باشه مثلا من وایمیسم تو کوچه دوچرخه بازی کنه میگه مواظبم ماشین بیاد میرم کنار زشته برو تو ولی من پشت در میشینم😂

با پای گچ گرفته هم‌شیطونی میکنه؟من برادر زادم شیطون بود خیلی پیشم بود ازش چشم برنمیداشتم.الان بزرگتر ...

اخی خدا حفظش کنه

نه تحرکش کم شده اون انرژی رو داده به زبونش 😂

اخی خدا حفظش کنهنه تحرکش کم شده اون انرژی رو داده به زبونش 😂

😂😂😂😂😂ماشالا از زبون که هیچکدوم کم نمیارن.