2777
2789
عنوان

پالتو چرم

60 بازدید | 8 پست

من یه پالتوی چرم خریدم ولی وقتی روش دست میکشم روی دستم دون دونای سیاه میچسبه حتی انقدر زیاده که زیره ناخونامم میره اعصابمو خورد میکنه نمیتونم ازش استفاده کنم. با یه دستمال خیسم کشیدم گفتم تمیز میشه ولی هنوز همونه🤦🏻‍♀️

راه حلی داره که درستش کنم؟!

چند گرفتی ؟ عکسشو میزاری استارتر

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

منی ک میخاستم مانتو چرم بگیرم همسرم مسخره کرد ک دیگه کسی نمیپوشه..

چون ما زمستون انچنانی نداریم نمیشه پالتوشو بگیرم بخاطر این میخاستم مانتو بگیرن

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقته گرفتم یادم نیست😅دم دستم نیس وگرنه عکسشو میزاشتم

عه . مرسی😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉