2777
2789
عنوان

تصادف کردم

411 بازدید | 25 پست

سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشین

من سال ۹۷گواهینامه گرفتم ولی اصلا رو پدال ها و ماشین تسلط نداشتم برای همین بعد گواهینامه بوسیدم گذاشتم کنار

از بعد عید تصمیم گرفتم رانندگی رو شروع کنم و همسرم دوهفته ای بهم آموزش داد یه روز که می‌خواستیم بریم تمرین خسته بود گفت خودت تنها برو،تنها رفتن من باعث شد ترسم کم بشه،از بعد اون روز کم کم تنهایی برای یه سری کارام میرفتم اول تایم خلوت و بعدم شب ها،گاهی آنقدر تسلط داشتم که انگار ۲۰ساله رانندگی میکنم،گاهی ام نه 

ولی خب تو این مدت تو جاده پرو پیچ و خم سرازیری و سربالایی نشستم

تازه میخواستم جاهای دورتر برم که امروز تصادف کردم

اونم کجا سرکوچه مون،تو یه جاده ی پهن زدم سپر ماشین خودمو طرفو داغوون کردم،جایی که هرکس ببینه خنده اش میگیره آخه اینجا تصادف میکنن،کل اعتماد به نفسم دود شد رفت هوا

الکی الکی مسیری که تقریبا هرروز با ماشین میرفتم تصادف کردم دوباره ترس نشست تو جونم

الان یه ساعتی از تصادف میگذره ولی من هنوز شکه ام

الان مثل خوره خودمو میخورم که باید بزاری کنار کارتو نیست

از اونور بعدازظهر باید جایی برم ماشین لازمم

همسرمم ماموریته،نمیتونه بیاد خونه یکم باهاش حرف بزنم آروم شم،

بهم دلداری بدین حس میکنم بی استعداد ترینم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید اونموقع حالتون خوب نبوده یاتمرکزنداشتید..

عادیه فکرمی کنم..

حتی باتجربه ها هم گاهی تصادف می کنند...

اینکه توجاده رانندگی کردی ینی خوب هستی داخل این کار

ترسو ببوس بزارکنار  

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

سلام اصن بی استعداد نیستی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد حتی ی تصادف سطحی 

خواهر من رفت تو شکم ی تاکسی مث تو خودشو نباخت ماشینو برد تعمیرگاه درستش کرد مجدد نشست پشت فرمون خب خب حالا ممکنه غذات بسوزه  ولی خیلی استاد باشی تو اشپزی دیگ میبوسی میزاری کنار؟

پس بیخیال و غمباد نگیر پاشو پروتر از قبل ادامه بده و برو 

اگ بشینی تو خونه بابت هراتفاقی دیگ بگی نه میترسم چون اشتباه کردم هیچوقت موفق نمیشی 

لابد میخواسته اتفاقی بیوفته اینجوری رد شده بیخیال بابا کسی که 40سال رانندگی میکنه هم تصادف میکنه اصل ...

نمی‌دونم شاید اول مسیرم،برام خیلی سخته بخوام عادی جلوه بدم، شانسی که آوردم انسان متشخصی بود طرف مقابلم،باهم حلش کردیم

شاید باورتون نشه ولی با اعتماد به نفس فراوان نشستم که برم به کارم برسم

دوبارها به دستش بیار تمرکز کن🙂

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من بابام منو با ۱۷ سال سن برد روی سر بالایی که تمرین کنم و خدارو شکر بدون گواهینامه میتونم برونم ولی اگه میخای ماشین جایی نخوره، باید بیشتر از تسلط روی گاز، روی ترمز و فرمون تسلط داشته باشی

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
نمی‌دونم شاید اول مسیرم،برام خیلی سخته بخوام عادی جلوه بدم، شانسی که آوردم انسان متشخصی بود طرف مقاب ...

مطمعن باش خدا خواسته به این روش ی خطری ازت دور کنه به همین فکر کن وبااعتماد به نفس ادامه بده اصلا مهم نیست تجربه میشه برات