2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 25 پست
من بابام منو با ۱۷ سال سن برد روی سر بالایی که تمرین کنم و خدارو شکر بدون گواهینامه میتونم برونم ولی ...

باورت میشه خیلی خوب بودم،نمیدونم چرا مغزم یک لحظه هنگ کرد،پدال ترمزو فراموش کردم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن باش خدا خواسته به این روش ی خطری ازت دور کنه به همین فکر کن وبااعتماد به نفس ادامه بده اصلا مه ...

آره خودمم به همین فک میکنم شاید قرار بود اتفاق بدتری بی افته

الهی شکرت که آنقدر خفیف گذشت

باورت میشه خیلی خوب بودم،نمیدونم چرا مغزم یک لحظه هنگ کرد،پدال ترمزو فراموش کردم😭

بابام یه زمانی توی آموزشگاه رانندگی کار میکرد و بهم میگفت هیچوقت از یاد ترمز و فرمون غافل نشو چون قافلگیر میشی

ولی یه بار صدای اهنگ رو بلند کرده بودم و داشتم میرفتم و انقدر حواسم پرت اهنگ شده بود که به جای ترمز داشتم گاز میدادم ولی پام روی کلاچ بود🤦🏻‍♂️😂😂😂

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
بابام یه زمانی توی آموزشگاه رانندگی کار میکرد و بهم میگفت هیچوقت از یاد ترمز و فرمون غافل نشو چون قا ...

منم به مرحله ی اینکه آهنگ بزارم رسیده بودم که دوباره باید برگردم از صفر شروع کنم

منم به مرحله ی اینکه آهنگ بزارم رسیده بودم که دوباره باید برگردم از صفر شروع کنم

ولی بابام با اینکه مربی بود ولی زیر پاش کلاچ و ترمز نیست

یعنی تسلط کل ماشین بر عهده من هست

باید از جا های خلوت شروع به تمرین کنی تا ترست بریزه

من خودم همینجوری یاد گرفتم

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏

سلام عزیزم دوباره نشستی پشت ماشین؟منم امروز ظهر میخواستم برم دنبال دخترم اومدم ازپارکینگ در بیام دنده عقب لاستیک گیر کردبه کناره در درو کج کردم😢😢 من چند ساله گواهینامه گرفتم ولی رانندگی نمیکنم زیاد بااین گندی که زدم دیگه فک نکنم بتونم پشت فرمون بشینم😭😭😭

خدایا شکرت❤❤
سلام عزیزم دوباره نشستی پشت ماشین؟منم امروز ظهر میخواستم برم دنبال دخترم اومدم ازپارکینگ در بیام دند ...

سلام عزیزم،اره نشستم،مطمئنم اگه دوباره رانندگی نمی کردم دوباره برای همیشه میزاشتم کنار،اتفاقا همین الان با ماشین رفتم تا پمپ بنزین و برگشتم برای اولین بار

بهش فکر نکن بازم بشین،اتفاقه دیگه،کم نیارعزیزم،همه که از اول راننده نبودن

سلام عزیزم،اره نشستم،مطمئنم اگه دوباره رانندگی نمی کردم دوباره برای همیشه میزاشتم کنار،اتفاقا همین ا ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم منم روز بعدش دخترمو دوباره پررو پررو باهاش بردم پیش دبستانی و برگردوندم چون همونطور که خودت گفتی اگه میترسیدم ایندفه واسه همیشه میزاشتم کنار ولی خییللیی استرس داشتم بیشتراز ده دقیقه طول کشید تا لرزش پاهامو کنترل کنمو ببرمش از پارکینگ بیرون درحالی که هرروز تو ده دقیقه رفته بودم وبرگشته بودم

خدایا شکرت❤❤