2777
2789
عنوان

معاینه در هفته ی 37بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 23 پست
مرسی مهربون بانو دکتر بهم گفته از پنجم تا نهایتا۱۴ آبان ماه باید زایمانتو کرده باشی وتموم... حس می ...

پیاده روی میکنی دکتر کی معاینت کرد؟؟  شاید الان تو لگنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
نگران نباش عزیزم قوی باش وقتی زایمان طبیعی رو انتخاب کردی معلومه دختر قوی هستی😍 ایشالا نی نیت بسلا ...

فدات عزیزم انشالله تن همه مامانا با نی نیشون سالم باشه😘😘

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی میکنی دکتر کی معاینت کرد؟؟  شاید الان تو لگنه

حدود دوهفته س پیاده روی هرشب ۴۰ دقیقه دارم

معاینه هم نکردن گفتن دکتر باید تشخیص بده که فیکس شده تو لگن که معاینه کنیم

دو روز دیگه نوبت دکتر دارم تا ببینم چی میگه...

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡
حدود دوهفته س پیاده روی هرشب ۴۰ دقیقه دارم معاینه هم نکردن گفتن دکتر باید تشخیص بده بچه باید فیکس ش ...

چرا معاینه نشدی به من گفتن هفته 37معاینه اس بهداشت سلامت میری؟

نمیدونم والا! نه فقط یه متخصص زنان و زایمانه

شاید براهمینه معاینت نکردن هنوز نگران نباش امیدت به خداباشه انشالله هرچی صلاحته همون بشه من روزی یک ساعت پیاده روی میکنم توخونه صبح نیم ساعت شب هم همینطور

[QUOTE=47096925]شاید براهمینه معاینت نکردن هنوز نگران نباش امیدت به خداباشه انشالله هرچی صلاحته همون بشه من روزی یک ...[/QUOTE

ان شالله زایمان خوبی داشته باشی

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡
[QUOTE=47096925]شاید براهمینه معاینت نکردن هنوز نگران نباش امیدت به خداباشه انشالله هرچی صلاحته همون ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم🌷💕💕💕😘😘😘

هفته 37بارداری معاینه میشن خانما که لگن و ببین

منم چهارشنبه هفته پیش ودیروز معاینه شدم 

درد زیادی نداره نگران نباش

فقط باید شل کنی بدنتو

دلتنگم و باهیچکسم میل سخن نیست