2777
2789
عنوان

معاینه در هفته ی 37بارداری

380 بازدید | 23 پست

سلام کیا معاینه داشتن درد داشته یانه من یه ده روز دیگه باید برم معاینه شم خیلی هم استرس دارم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاینه واسه چی 

هفته 37بارداری معاینه میشن خانما که لگن و ببین

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من معاینه شدم اون دردی که بچه ها میگفتن اصلااااااا نبود،خیلییی کم بود زودم تموم شد البته من قبل از ...

یعنی باید شل بگیرم چقدر طول میکشه معاینه😓

من یه معاینه داشتم که کمک میکرد دهانه رحمم باز شه چون چهل هفته رد کردم بچم دنیا نیومد درد داشت اما ا ...

دردش زود تموم شد یعنی خون نمیاد موقع معاینه؟

یعنی باید شل بگیرم چقدر طول میکشه معاینه😓

اره خب خودتو سفت کنی دردش بیشتر میشه فکر کنم

معاینه لگن رو نمیدونم چقدر طول میکشه منو معاینه کردن که مطمئن بشن کیسه ابم پاره شده

10 ثانیه هم نشد

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
خانما کسی میدونه بچه کی میاد تو لگن؟ البته با اجازه استارتر

راحت باش عزیرم💕

درد داره.وحشتناک نیست.زودم تموم میشه.خیلی زود

مرسی از دوستان امیدوارم کردین

اره خب خودتو سفت کنی دردش بیشتر میشه فکر کنم معاینه لگن رو نمیدونم چقدر طول میکشه منو معاینه کردن ک ...

مرسی عزیزم یه خورده ترسم ریخت

راحت باش عزیرم💕

مرسی مهربون بانو

دکتر بهم گفته از پنجم تا نهایتا۱۴ آبان ماه باید زایمانتو کرده باشی وتموم...

حس میکنم بچه تو لگن نیومده

کی میاد آخه زمانی نمونده نگرانم.

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡
مرسی عزیزم یه خورده ترسم ریخت

نگران نباش عزیزم قوی باش وقتی زایمان طبیعی رو انتخاب کردی معلومه دختر قوی هستی😍

ایشالا نی نیت بسلامت بیاد بغل مامانش

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤