سلام دوستان خوشحال میشم نظراتتونو به اشتراک بزارید بنده 20سالمه و دانشجوی ترم سوم فرهنگیانم سال گذشته هم کنکور دادم رتبم با اوضاع داغون رتبه دهی و قضایای امسال لب مرزی شده ولی خوب قبول شدنم خیلی سخته و خدا امیدوارم معجزه کنه (رشته هدفم پزشکی یا دندون) قانون محرومیت ایام انتخاب رشته نگفتن یعنی راجب قبولی های سال پیش چیزی نگفتن اما چند روز پیش گفتن کسایی که کلا روزانه درس میخونن که فرهنگیان هم جزوشه نمیتونه حتی کنکور ثبت نام کنه و منم واقعا به پزشکی علاقه دارم نمونه درس خونده بودم معدلم همیشه ۲۰بود و الان با شنیدن این قانون محرومیت حالم خیلی بده با خودم میگفتم اگه قبول نشم بازم کنار دانشگاه میخونم اگه بعدا قبول شدم انصراف میدم اما الان اینم نمیتونم به نظرتون از فرهنگیان انصراف بدم یه سال دیگ بخونم و خب شرایط سخت هم میدونم از این هم خیلی ترس دارم یا اینکه طی سال ها تا تموم کنم بخونم درس های کنکورو تا اینکه بعد فارغ التحصیل شدن کنکور بدم؟با این قضیه هم مشکل ندارم ولی خب من یه دخترم فردا روز مسئله ازدواج شرایط من به کلی تغییر میده نمیدونم چی درانتظارمه و از زندگی و ایندم خیلی ترس دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم بستگی ب شرایط خودت داره من خودم ب خاطر علاقم اگ جات بودم از اول نمیرفتم فرهنگیان
من خب سال اولم نبود با اوضاع تاثیر معدل هر روز قانون جدید آدم میترسم بدون سیو داشتن چیزی بازم بمونه ولی خب الان کاری کردن که نمیشه سیو داشت باید انصراف بدی برای شرکت مجدد در کنکور اما من سال گذشته که کنکور دادم همزمان دانشجو بودم و میشد