2777
2789
عنوان

به نظر شما از فرهنگیان انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6935 بازدید | 179 پست
عزیزم نفست از جای گرم بلند میشه اگه دبیری هستی و میخوای انصراف بدیولی اگه ابتدایی هستی باز یه چیزی

چرا مگه ابتدایی و دبیری چ فرقی دارن

اسی پولداره چ فرقی داره براش

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت الکی میگهباور کن برگرده به گذشته بازم پزشکی رو انتخاب میکنهدرآمد پزشکی از معلمی بیشترهپرستیژ ه ...

دوستم الکی نمیگه بابا😐 اولا ک بعد ۶ سال هنوز درامدی نداره ماهی ۵۰۰ هزار میدن بش بعدم اونیکی دوستم پزشکه طرح جای دور ماهی ۱۵ میدنش!همینم خاهرش پزشکی قبول شده میگه نمیذارم بره مثل من بدبخت شه

.

اومدیمو پزشکی اینا قبول نشدی ، این ورم معلمی رو از دست دادیفرهنگیان رو تموم کن ، ول نکن ، بعدش شانست ...

چی بگم از همین میترسم که از اونورم بمونم از اینورم با اینکه رتبه امسالمم خوب بود

چرا مگه ابتدایی و دبیری چ فرقی دارناسی پولداره چ فرقی داره براش

زمین تا آسمون فرق دارن

هم پرستیژش هم سوادش و از همه مهم تر حقوقش 

پول دبیری تو کلاس کنکور خلاصه میشه و ساعت کاریش تو مدرسه فقط ۳ روزه نه کل هفته

ولی ابتدایی فقط حقوق مدرسه رو داری با کلی بچه که پدر مادر هر کدوم از معلم طلبکارن

من خب سال اولم نبود با اوضاع تاثیر معدل هر روز قانون جدید آدم میترسم بدون سیو داشتن چیزی بازم بمونه ...

خود هم کنکوری ها حتی تو نی نی سایت کلی پویش راه انداختن و بحث کردن که چرا باید اونایی که سالهای گذشته قبول شدن اجازه داشته باشن بیان مجدد کنکور بدن و ما به خاطر اونا رتبه امون کمتر بشه و درخواست داشتن قبولی های گذشته از کنکور محروم بشن.

من خودم سالها پیش کنکوری بودم ولی تاپیک ها رو تو نی نی سایت دیدم

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

دوستم الکی نمیگه بابا😐 اولا ک بعد ۶ سال هنوز درامدی نداره ماهی ۵۰۰ هزار میدن بش بعدم اونیکی دوستم پ ...

دانشجوی پزشکی هست و بعد ماهی ۵۰۰ میدن بهش؟!!! 

دروغه بابااا 

الان به سربازها ماهی ۴ ت حقوق میدن حداقل این که پزشکه !

دوستت الکی میگهباور کن برگرده به گذشته بازم پزشکی رو انتخاب میکنهدرآمد پزشکی از معلمی بیشترهپرستیژ ه ...

پزشکی صد درصد پرستیژ و پیشرفتش بهتره 

ولی تا ۱۵ طول می‌کشه تخصص بگیره با درآمد خیلی کم پنج سال. شیش سال هم جا بیفتی رو غلتک بیفتی ۲۰ سال چند سالت میشه ؟ ۴۰ سال 

مسیر خیلی طولانی ای داره تا به در آمد برسی  ولی بعدش دیگه شیب صعودی داره 

آدمای بلند پرواز و کسایی که مشکلی ندارن باید پزشکی رو انتخاب کنن 

آدم های راحت طلب و منطقی معلمی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

خود هم کنکوری ها حتی تو نی نی سایت کلی پویش راه انداختن و بحث کردن که چرا باید اونایی که سالهای گذشت ...

عزیزم من تراز سیوی نیستم با تلاش خودم تراز امسال خودم موفق شدم رتبه خوبی بیارم وقتی به پشت کنکوری ها در تراز دهی ظلم میشه هرروز یه قانون جدید می‌زارن شما پیشنهاد بهتری دارین؟یک طرفه قضاوت نکنین لطفا

دانشجوی پزشکی هست و بعد ماهی ۵۰۰ میدن بهش؟!!! دروغه بابااا الان به سربازها ماهی ۴ ت حقوق میدن حداقل ...

عزیز من چرا باور نمیکنی خب انقدمقاومت نکن در برابر حقیقت بله دوستم ترم آخره ماهی ۵۰۰ میدن بش. بعدا بره طرح بیشتر میشه. تهمت دروغم الکی نزن از ۴ نفر بپرس بعد نظر بده!

.

زمین تا آسمون فرق دارنهم پرستیژش هم سوادش و از همه مهم تر حقوقش پول دبیری تو کلاس کنکور خلاصه میشه و ...

معلمای ابتدایی کلی کلاس خصوصی میزارن

حقوقشون یکیه تو آموزش پرورش 

کلاس کنکورم باید خیلی دیگه سوادت بالا باشه تا بزارب 

این دبیرایی که تازه استخدام میشن وضع و سوادشون در حد کنکور نی

خودم سه ساله فرهنگیان میخونم و میبینم اینچیزارو

معلمی خیلی افسردگی میاره خصوصا اگه دوسش نداشته باشی پرستاریم ازون بدتر

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

پزشکی صد درصد پرستیژ و پیشرفتش بهتره ولی تا ۱۵ طول می‌کشه تخصص بگیره با درآمد خیلی کم پنج سال. شیش س ...

بله تا حدودی با حرفهات موافقم 

البته تا حدودی 

اما میدونی چقدر با سواد و تحصیل کرده و لیسانس و فوق لیسانس هست که به سن ۴۰ رسیدن و هنوز نتونستن منبع درآمد مطمئنی داشته باشن؟!

تو دهه شصتی ها زیاده این موارد .... 

ولی آره درسته برای کمال گرا پزشکی خوبه