2777
2789
عنوان

آندوسکوپی معده

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 42 پست
من یک سال ونیم بود حالت تهوع و استفراغ داشتم خیلی دکتر رفتم و هزینه کردم رفتم عمل سنگ صفرا بازم خوب ...

من دکتر رفتم ازمایش نوشت انجام دادم گفت میکروب معده دارو داد یه مدت خوب بودم دوباره معده دردو حالت تهوع شروع شد حالا هر دکتری رفتم گفتن باید اندوسکوپی انجام بدم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا تو دستشویی بودم هیچی نمیتونستم بخورم یادمه یه بار سه روزبا عسل آب موندم

من میخورم ولی هیچی تو معدم نمیمونه ک حتی گاهی وقتا شکمم ورم میکنه

حتما برید هیچی نمیشه نگرانیتون بیخود هست هر چی باشه از حالت تهوع بهتره

بعض وقتا واقعا دیگه خیلی اذیت میشم باید انجام بدم مشکل مشخص بشه

منم این هفته نوبت دارم احتمال زیاد برام بنویسهبیهوشی باشه ترس نداره داداش من انجام داده میگه اصلا مت ...

بیهوشی ننویسه ک میرم پیش یه دکتر دیگه چون اینجوری احساس میکنم نمیتونم حالم بدمیشه

واقعا اگه این همه منو نترسونده بودن انجام میدادم خیلی وقت پیش مشکلم حل میشد

بیهوشی ننویسه ک میرم پیش یه دکتر دیگه چون اینجوری احساس میکنم نمیتونم حالم بدمیشهواقعا اگه این همه م ...

من بنویسه انجام میدم البته بیهوشی از عذاب بهتره 

واقعا مشکلات معده عذاب آوره

ان شااله هر دومون زود خوب بشیم

من بنویسه انجام میدم البته بیهوشی از عذاب بهتره واقعا مشکلات معده عذاب آورهان شااله هر دومون زود خوب ...

منم بنویسه با بیهوشی انجام میدم چون بعضی وقتا واقعا کم میارم 

ان شااله