2777
2789
عنوان

آندوسکوپی معده

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 42 پست
هزینه اندوسکوپی شما چقد شد مطب انجام دادین یا بیمارستان

مطب انجام دادم ۲ و نیم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
دردش از حالت تهوع و دل درد خیلی قابل تحمل تره ارزش نداره تحمل کنین من با همین علائم مشخص شد هلیکوباک ...

من چندماهه دارم تحمل میکنم چند روز خوبم چند روز حالت تهوع و معده درد دارم البته من آزمایش دادم میکروب معده هم دارم ولی یه دوره دارو خوردم بهترنشدم واسم اندوسکوپی نوشت

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی انجام دادین ؟بابیمهمطب ب من گفت با دارو ک خودم بگیرم ۴_۴ونیم

نه بدون بیمه من برای الان نیست حدود یه سال پیش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

من خودم از ترس تهوع و... بعد بیهوشی نمیرم

البته نه آندو

برای دندون عقل گفتن جراحی تحت بیهوشی موقت باید داشتع باشی نرفتم

ولی دوستم یادمه هم آندو هم کلونو با هم همزمان رفتش

اصلا ترسی نداره

بیهوشی کامل میزنن اونم خیلی قوی نیست ک بترسی موقته چون آندو طول نمیکشه

مرکز خوب برو که با حوصله و... انجام بدن

یسری ک میگن گلومون فلان شد و ... خب شاید جایی ک خوب باشه نرفتن

جای خوب انتخاب کن

بیهوشی میزنن بعدش ک بیدار میشی میبینی تموم شده

بعدم میری خونتون

برو انجام بده ترسی نداره

سلام من بدون بیهوشی انجام دادم قابل تحمل بود بعدش اصلا هیچ دردی نداشتم یک هفته هست دارو میخورم حالم ...

شما مشکلتون چی بود

من از وقتی یادمه عین حامله ها همیشه حالت تهوع داشتم

سلام من بدون بیهوشی انجام دادم قابل تحمل بود بعدش اصلا هیچ دردی نداشتم یک هفته هست دارو میخورم حالم ...

الان بهترین ؟مشکل شما فقط حالت تهوع بود؟هزینش چقدشد مطب انجام دادین یا بیمارستان

من خودم از ترس تهوع و... بعد بیهوشی نمیرمالبته نه آندوبرای دندون عقل گفتن جراحی تحت بیهوشی موقت باید ...

من چندتا دکتر فوق تخصص رفتم ک میگن کارشون عالیه ولی همون ترسه باعث میشه واسه اندوسکوپی نرم بعد مطب هم ک بودم چندنفرمیگفتن قبلا انجام دادیم درد داره و اینا من ترسم بیشتر شد

من تو مطب دکتر انجام دادم 1300 گرفت بدون بیهوشی

چ خوب ب من با بیهوشی گفت ۴یا۴ونیم البته بدون دارو واینا ک خودم بخرم

همسرم با بیهوشی دوبار انجام داده راضی بودیماگر با بیهوشی نگران نباش

امروز نوبت دکتر دارم پیش دکتری ک میگن خیلی عالیه اگه این هم بنویسه حتما انجام میدم