2777
2789

خسروی و چهارراه خواجه ربیع پارچه های مجلسی دارن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهم گفتن برو طلاب.خوبه برم؟مجلسی نمیخوام زیاد

نمیدونم 

اگه پارچه تکه ای و قیمت مناسب  هم میخای یک مغازه تو راهنمایی ۱۸ هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بهم گفتن برو طلاب.خوبه برم؟مجلسی نمیخوام زیاد

چهار راه خواجه ربیع خوبه 

پارچه فروشی بن داوود تو عبدالمطلب هم خوبه سمت ۱۷شهریور هم جای بازار رضا فک کنم پارچه فروشی داره طبقه پایینش 

پارچه فروشی بزرگ تبلیغ  و دیدم مفتح بود . 

چهار راه خواجه ربیع  پارچه فروشی زیاده . دیشب مامانم میگفت سمت قهوه خونه عرب که میشه طرفای مصلی فکر کنم شده بورس پارچه . خودم بیشتر از ایران ساتن و شاهید  تو احمد آباد خرید میکنم . لیانا و آندریا هم دوتا فروشگاه بزرگه که اونا هم احمد آباد هستن. پارچه ارزون تر میخوای عاقبتی برو .  یه پارچه‌ راشدی هست خواهرشوهرم ازش خریده قیمتش نسبت به جنس خیلی خوب بود  شماره تلفن  زده آدرس ندارم  ۳۶۱۰۸۱۸۱ فکر کنم سمت چهارراه آزادشهر باشه