2777
2789
عنوان

کیا 18 سالگی ازدواج کردن یا نامزد داشتن🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 27 پست
من عروس عمم ۱۳سالگی نامزد کرد. الان۲۵سالشه تو یه اداره دولتی معتبر کار میکنه فوقش هم میخاد بگیرهمیخا ...

بچه ب سرپرستی گرفته بود عمت  

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

اگه شوهرت آدم درستی باشه آره

سخت تر هست ولی میشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت دو حالت داره .

کاربرهایی که 16 سالگی ازدواج کردن یا دارن ازدواج میکنن و بعضی هاشون بچه هم دارن 

کاربرهایی که سن رو فقط یه عدد میدونن و تا 50 سالگی میگن هنوز جوونی و برا ازدواج خیلی هم دیر نشده ...

بقیه موارد جزو نادرها محسوب میشن 😂😂😁

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

من ۱۵سالگی پسرم ب دنیا اومد 

ولی هیچوقت زود ازدواج نکنید 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بچه ب سرپرستی گرفته بود عمت

دقیقاااا😂😂همه همینو میگفتن. عمم خیلی مهربون و خوش قلبه. صبحا براش صبحانه و تغذیه میزاشت مدرسه جلسه داشت میرفت مدرسه اش و... چون خانوادشم یه شهر دیگه بودن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اصلا اینکارو نکن...چون شاگرد اولی درسخونه ...الان مهم درسته تا شوهر....تو متاهلی تنها پسر نیس....همه هس درگیری استرس تا عروسی ...بعد عروسی هم خانه داری وشوهرداری وبچه داری...اول شاغل شو بعد ....حالا اینا فقطاگه طرفت خوب دربیاد هس..واویلا که خدایی نکرده خودش یاخانوادش مشکل دار باشن دیگه اصلا نمیتونی درستو ادامه بدی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اسی راز موفقیتت چیه لامصب دوست پسر ؟تبدیلش کردی به شوهر؟شانس مارو ببین دقیقا الان کارتون باب اسفنجی رو تموم کردم اومدم نی نی سایت 😂🤦هم سن هم هستیم 😂دعا کنید منم مزدوج بشم😂

کنکورتو بده رشته خوب قبول شدی نامزد کن. که تو عمل انجام شده قرار بگیرن زود بچه دار نشو. خیلی فرثت دا ...

خب بهتره بعد ۲۵ازدواج کنه شاغل بشه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من جای تو بودم تا درسم تموم نشده وشاغل نشدم عمرا ازدواج نمیکردم .....حیف نیس درسخوان باشی بری ازدواج کنی تو سن کم ....خودتوگرفتار نکن بابا