اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقاااا😂😂همه همینو میگفتن. عمم خیلی مهربون و خوش قلبه. صبحا براش صبحانه و تغذیه میزاشت مدرسه جلسه داشت میرفت مدرسه اش و... چون خانوادشم یه شهر دیگه بودن
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
اصلا اینکارو نکن...چون شاگرد اولی درسخونه ...الان مهم درسته تا شوهر....تو متاهلی تنها پسر نیس....همه هس درگیری استرس تا عروسی ...بعد عروسی هم خانه داری وشوهرداری وبچه داری...اول شاغل شو بعد ....حالا اینا فقطاگه طرفت خوب دربیاد هس..واویلا که خدایی نکرده خودش یاخانوادش مشکل دار باشن دیگه اصلا نمیتونی درستو ادامه بدی
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
اسی راز موفقیتت چیه لامصب دوست پسر ؟تبدیلش کردی به شوهر؟شانس مارو ببین دقیقا الان کارتون باب اسفنجی رو تموم کردم اومدم نی نی سایت 😂🤦هم سن هم هستیم 😂دعا کنید منم مزدوج بشم😂