ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
نامزدم (دوس پسرم ) بعد ۲ سال میخاد بیاد خواستگاریم منم دوسش دارم میخام باهاش ازدواج کنم ولی فقط برا درسم میترسم که بهش لطمه نخوره رشتم تجربی تا الان همیشه شاگرد اول بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نامزدم (دوس پسرم ) بعد ۲ سال میخاد بیاد خواستگاریم منم دوسش دارم میخام باهاش ازدواج کنم ولی فقط برا ...
قطعا زمانت نصف میشه
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
نامزدم (دوس پسرم ) بعد ۲ سال میخاد بیاد خواستگاریم منم دوسش دارم میخام باهاش ازدواج کنم ولی فقط برا ...
کنکورتو بده رشته خوب قبول شدی نامزد کن. که تو عمل انجام شده قرار بگیرن زود بچه دار نشو. خیلی فرثت داری. درست تموم شد زود هم شاغل شو کنارش فوقتو بگیر. بعد که ۲۵ سالت شد بچه دار شو
نامزدت زمانت نمیگرفت زیاد ؟ یعنی برا درس خوندن تایم داشتی ؟ از نظر ذهنی درگیر بودی ؟
واسه من خوبیش این بود که ی شهر دیگه بود ولی وقتی میومد دیگه نتونستم درس بخونم.خسلی عقب میموندم.فقط ۹ ماهه نامزد و عقد بودیم عروسی کردیم بعد عروسی همچی به روال قبل برگشت همسرم صبح که میرفت سرکار من درس میخوندم تا بعدازظهر خونه هم خلوت خیلی خوب بود حتی همیشه جلوتر بودم رفتم دانشگاه لیسانسمو گرفتم ارشدم قبول شدم ولی دیگه رفتم سرکار سختم بود برای ارشد برم ی شهر دیگه
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من عروس عمم ۱۳سالگی نامزد کرد. الان۲۵سالشه تو یه اداره دولتی معتبر کار میکنه فوقش هم میخاد بگیرهمیخا ...
پشمااام عروس عمت 3 سال ازم بزرگتره 😂
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه