2777
2789
ببخشید خیلی سوال میکنم من کارت ویپاد رو ندارم یعنی بکبار برام‌اومد خونه نبودم برگشت خورد گفتن باید د ...

میتونی استفاده کنی ولی باید تو دستگاه پز کارت بکشی 

کارتشم باید داشته باشی دوباره درخاست بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای گل

در راستای صرفه جویی و درست مصرف کردن خواستم کمی بگم 

درسته گرونی شده و گاهی آدم بی انگیزه میشه ولی خدای دیروز و امروز ما فرقی نکرده

من یه مدت کوتاهی نسبت به زندگیم دلسرد شده بودم و حوصله جمع و جور کردن نداشتم 

چند دفه میوه ها یا نونها یا غذاهام موندن تا خراب شدن

ولی.....

ولی سعی کردم با خودم و زندگیم کنار بیام دیدم حیفه همسرم و خودم داریم‌زحمت میکشیم نعمت خدا حیف بشه

عذاب وجدان میگرفتم اگر چیزی خراب میشد

از خدا خواستم دوباره مثل قبل منو به زندگی دلگرم‌کنه

خداراشکر زود خودمو جمع و جور کردم

باز خرید خونه را دست خودم گرفتم 

میوه و سبزیجات درجه یک و قیمت مناسب از شهرداری نزدیک خونمون خریداری کردم در مصرفش دقت کردم که درست استفاده کنم تا چیزی خراب نشه

کم بخرم و تازه مصرف کنیم

نان را سریع بزارم فریزر و اندازه مصرف بیرون بیارم

غذا با دقت و حوصله بیشتری طبخ کنم وبه اندازه تهیه بشه و اضافه اش را بزارم‌یخچال در اسرع وقت گرم کنم تا مصرف بشه 

مثلا برنامه دیروز و  امروزم میگم خدمت تون که خودم انرژی گرفتم از انجام شون🤩

و حواسمون به زندگی باشه چون فقط خودمون هستیم که میتونیم حال دلمون را خوب کنیم

هیچ کسی نمیتونه کمکی کنه

فقط خودمون میتونیم هوای دلمون رو داشته باشیم.❤️❤️

🤎 دیروز پیتزا درست کردم خمیرش خودم آماده کردم عالی شد وقتی پیتزا قراره درست کنم زیاد تهیه میکنم تا فرداش هم بخورن تا کاملا یه مدت اسم پیتزا نبرن تو سینی های فر و قالب های مستطیل بزرگ کیک درست میکنم 

حدودا ۱۲ تا پیتزا شد 

اضافه هاش را برش دادم و گذاشتم تو قابلمه برا فردا

یکیش را شب بردم برا پدرم 😘

💓 صبحی سریع اندازه ۳ تاش گرم کردم به جای صبحانه

❤️ دیشب از دامداری ۱۰ کیلو شیر گرفتم همون آخر شب که اومدم خونه سریع گذاشتم جوش بیاد ( در قابلمه را می‌گذارم تا سریع تر داغ بشه موقع جوش اومدن هم از کنارش تکون نمی‌خورم و مدام همش میزنم چون یدفه سر میره و کثیف کاری واصراف میشه)

بعد خاموش کردم و خیالم راحت شد

دو لیوان شیر با خرما برا خودم و همسرم آماده کردم . 

💖شیر هم روی گاز موند تا صبح که پاشدم یک کاسه متوسط سر شیر ازش گرفتم گذاشتم یخچال

فوری  اندازه ۶ کیلو شیر را ماست زدم و بقیه ش گذاشتم یخچال تا طی چند روز خورده بشه

البته الان موز چابهار تو بازار زیاد و قیمت مناسب

روز قبل گرفتم تا برا بچه هام شیر موز خرما درست کنم

(قبلا زورم میومد تا دو روز شیر جوشیده را تو یخچال میگذاشتم‌و حوصله نداشتم ماست بزنم )

💓نون تازه تو سفره بود یکیش گذاشتم یخچال بقیه ش تو فریزر

💗دیشب جایی روضه دعوت بودیم شام‌خوردیم و مقداری هم همراهمون کردن ظهری همون غذا ( خورشت قیمه با برنج) گرم کردیم و مصرف شد

💜۶ لیوان نخود خیس کردم تا آن شاالله فردا فلافل درست کنم

🩵سه بسته گندم بلغور داشتم با یه بسته جو بلغور همه را شستم تو سینی پهن ریختم تا خشک بشن و یکم آسیاب کنم برا اش و سوپ

💜لباس ها را شستم و چند تایی که نیاز به دوخت داشت ، دوختم

چند تایی که به درد مون نمی‌خورد گذاشتم تا بیشتر بشه بدم‌خیریه

💜 سه جعبه نبات خورد کردم و ظرف جا نباتی پرشد 

خونه را جارو کشیدم

البته یه روفرشی ۶ متری خوشکل روی قالی پهن هست و کلا غذا خوردن ما اونجاست

🩵الان هم همسرم با پسر کوچیکم رفتن باغ تا انار بچینن

و من به امید خدا همراه پسرم مقداری بادام درختی دارم بشکنم مغز کنم گاهی  صبح یا بریزم داخل آب جوش یا درسته مصرف بشه یا آسیاب بشه برا حریره

💜 مقداری گردو هم میخام مغز کنم برا صبح آماده باشه

چون صبح عجله ای هم خودم و هم بچه هام با هم حاضر میشیم میریم به سمت مدرسه

لااقل کمتر وقتم گرفته بشه و زودتر برسیم به امید خدا

💚 مقداری گوجه دارم کمی له شده باید پوره کنم برا املت و بزارم فریزر

💜راستی وقتی ماست آماده شد میزارم یخچال و حداقل تا یه روز دست بهش نمیزنم بعد یه لیوان پلاستیکی ( پیمانه پلوپز) از ماست تازه پر میکنم میزارم فریزر و برا دفه بعد هر موقع خواستم‌ماست بزنم از فریزر بیرون میارم تا یخش باز بشه 

اینجوری همیشه مایه ماست تازه دارم و کارم خییلی راحت میشه

🩷 حبوبات هم خریده بودم به نقدار زیاد حدودا

کم کم‌ میریزم تو قوطی نوشابه و چند روزی میزارم فریزر تا اگر تخم حشره ای چیزی داره نابود بشه و درب قوطی باید محکم‌باشه اینطوری چیزیش نمیشه 

مطلب آخر اینکه سعی کنیم انگیزه و علاقه مون به زندگی را بالا ببریم 

خودمون به دنبال بهتر کردن حال خودمون باشیم 

موفق باشید🥰🥰

سلام به همه۷۰صفحه عقبم در شرایط روانی خاصی قرار دارم.مشغول به کار شدم.شوهرم میخواد کارشو تغییر بده ک ...

مبارکه عزیزم چند خریدین!؟و از کدوم فروشگاه تارا!؟چون من میترسم غیر حضوری طلا بخرم برای همین میپرسم که خواستم بخرم از همین فروشگاه بخرم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام خانمای گلدر راستای صرفه جویی و درست مصرف کردن خواستم کمی بگم درسته گرونی شده و گاهی آدم بی انگی ...

آفرین به مدیریت و درایت شما👏🏻💯💫

دقیقا عزیزم درسته گرونی اما مدیریت ما باعث میشه زحماتمون توی این دوره سخت هدر نره چون هیچکس دستمون قرار نیست بگیره و خودمونیم و خدای خودمون. . . .

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

دوستان عزیز لطفاً راهنمایی کنید .شوهرم میگه برو برا دخترم جهزیه بخر قسطی.من میگم برا ۵سال آینده زوده جهاز بخرم نظر شما چیه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
آفرین به مدیریت و درایت شما👏🏻💯💫دقیقا عزیزم درسته گرونی اما مدیریت ما باعث میشه زحماتمون توی این ...

آره عزیزم 

ما باید تلاش مون کنیم تا درست زندگی و استفاده کنیم

به کِی و چطوریش کاری نداشته باشیم

دیگه بقیه ش را بسپاریم به خدا

خودش به موقعش برامون قشنگ می‌سازه 🥰🥰

فقط کافیه بهش اعتماد کنیم 💚💚💚

ببخشید کجا عضوت کنه ؟؟؟

بچها اسم من نگین نیست این چند روز بخاطر اسم کاربری خیلی ها نوشتید نگین جان😍😂

واقعا بهم تلقین شده اسم نگین. . . .

جدا از شوخی

دوست خوبم معصومه جون دیگه اینجا فعالیت ندارند 

یک کانال داره ایتا اونجا پیام هاشون قرار بزارن 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

دوستان در راستای مدیریت منم یه مسئله‌ای رو بگم،برای اونایی که بچهاشون مثل بچهای من بد غذا هستن و گوشت نمیخورن،من قلم میگیرم هم قیمتش پایینه هم مقوی،با پیاز فراوون و سیر و زرد چوبه،شب میزارم تا صبح بجوشه،از صافی رد میکنم تو ظرفهای در دار عصاره رو می ریزم میزارم فریزر تو سوپ عدسی آش یه بسته از عصاره رو میریزم،حتی توی دمی گوجه که برای بچها میپزم،میگم کمی مقوی باشه یه بسته عصاره می‌اندازم داخلش،البته به دور از چشم بچهام،چون ببینن اونم دیگه نمیخورن

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

درسته برای یک میلیون منطقیه ولی برای مبالغ بالا هم همین شرایطه؟ مثلا ۲۰ میلیون روهم باید یک ماهه پرد ...

نمیدونم عزیزم من فعلا تونستم وام یه تومنی بردارم.با اینکه زودتر هم دادم قسطش و دو تومنی برام فعال نشد