2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم با خواهر شوهر مفت خورم😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 46 پست
ب شوهرت بگو یا خودت از گوشی شوهرت اس بده ینی گوشت انقد مهمه؟ ما امسال بعد دوسال گرفتیم 😐خب بگین هرک ...

نه بابا به خدا برا منم زیاد مهم نیست خودمون باشیم تنها تو خونه یه سوپی چیزی هم میخوریم ولی اینا خوراکشون خیلی بالاست مثل خر میخورن بدم میاد ازشون خدا هوف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرت بگو یا خودت از گوشی شوهرت اس بده ینی گوشت انقد مهمه؟ ما امسال بعد دوسال گرفتیم 😐خب بگین هرک ...

الان فردا تا ظهر شوهرم سرکار می‌ره صد درصد زنگ میزنع بهش میگه دادش گوشت بگیری والا الان که اون پولا زدیم برا مادر شوهرم دیشبم خوراکی گرفتم حتی صد تمونم ته کار نیست بخواییم مرغ بگیریم براشون

موندم به شما چه ک اونا تو خونه مادرشوهرت میخوان چی بخورن چرا خودتونو قاطی میکنین

خب عزیز دلم ما چند روز هست اینجا هستیم فردا هم موقعی که اینا میان اینجا هستیم بعد بیاد ببینه یخچال خالیه گوشت نیست توش یه جوری میشه زشته یه فردا ظهر کاشکی گوشت میبود درست میکردم براشون بقیه روزا با خودشون 

الان فردا تا ظهر شوهرم سرکار می‌ره صد درصد زنگ میزنع بهش میگه دادش گوشت بگیری والا الان که اون پولا ...

عزیزدلم باشوهرت حرفاتونو یکی کنین زنگ زدن بهش بگو بهش بگ ک پول ندارم ب شوهرت بگو یا بگ من فعلا دستم خالیه شما واسه خودتون این چندروز بیارین یا پیامک بدین بهشون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
زشته نمیشه بعد ببرم فدات ؟

صبح زود بذار صندوق عقب 

برام سوال شد خب روستایی ها که گاو گوسفند دارن 

یخچال شون باید همیشه پر گوشت باشه 

مگه مادرشوعرت تو یخچال ش گوشت نداره که هر کسی باید خودش وسیله بیاره؟

خب عزیز دلم ما چند روز هست اینجا هستیم فردا هم موقعی که اینا میان اینجا هستیم بعد بیاد ببینه یخچال خ ...

فردا پاشین برین یه طرفی بعدازظهر برگردین چرا باید باج بدین واقعا درک نمیکنم 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
والله اگر میخوای ببری لااقل طوری ببر که اونا نبینن وگرنه تا عمر داری ودارن یادشون نمیره

آره منم همین میگم ولی بازم موندم چطور ببرم اینا صبح میان من ظهر میرم نخود از خونه خودم آوردم ماست خیار گوجه اینا رو نمی‌برم نیازشون میشه ولی ماستو خوراکی ها دیگه رو باید ببرم 

اینم حرفیه ممنونم فدات به تایپیکم امدی بدیش اینه کم رو هم هستیم 😂🤦

قربونت برم 

کم رو نباش چون زندگی. متاهلی تا تهش اینجوریه 

بخای جواب ندی و سیاست ب خرج ندی میشی مادرخرج بقیه و مورد سواستفاده ازهمین الان جلوشو بگیرید

صبح زود بذار صندوق عقب برام سوال شد خب روستایی ها که گاو گوسفند دارن یخچال شون باید همیشه پر گوشت با ...

نه قبلا داشتن فروختن یه چند تا بسته گوشت مرغ گذاشته بود اونا خرده شد دو سه تا بود فقد 

قربونت برم کم رو نباش چون زندگی. متاهلی تا تهش اینجوریه بخای جواب ندی و سیاست ب خرج ندی میشی مادرخرج ...

آره درست میگی باید به فکر بشم دیگه قبل این که اینا میان از این زورم میاد مفت خورن پر خورم هستن از روزی که همین خواهر شوهرم حامله شده یعنی یه روز تو خونه خودش نیست ویار پیدا کرده به غذا درست کردن از بو پیاز بدش میاد یا خونه ماست یا خونه خواهر شوهرم یا خونه پدر شوهرش هر روز یه جا پلاسه 

آره درست میگی باید به فکر بشم دیگه قبل این که اینا میان از این زورم میاد مفت خورن پر خورم هستن از رو ...

ن دیگ پرو شده حامله هست ک باشه یبار دوبار این از رندی خودشه 

زنگ زد بگو بیرونم 

خودشو دعوت کرد کنسل کن و.. چندین بار همچین کنی و بی محلی دیگ نمیاد خیلی رو دادی 

ن دیگ پرو شده حامله هست ک باشه یبار دوبار این از رندی خودشه زنگ زد بگو بیرونم خودشو دعوت کرد کنسل کن ...

نه بابا اینا خودشون پر رو هستن میگم ماستو اینا هم خریدم اینا رو هم با خودم ببرم خونم یا بزارم ؟