2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم با خواهر شوهر مفت خورم😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ما از خودمون آوردیم ولی اونا من مطمعنم واسه این چند روزی که میان خونه رو نگهدارن هیچی نمیارن

خب بدرک ب شما چه

ی عکس محتویات یخچال و فریزر و همچیم بگیر دوروز دیگ نگن شما خوردین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه ببر چرا براری مگه اونا میدونن شما چی خریدی

در یخچال رو باز کنن فردا میفهمن دیگه فدات ببین من حتی نخود هم آوردم گفتم از نخودا مادر شوهرم زیاد استفاده نکنم تموم نشه الان فردا موندم نخودام ببرم بعد خواهر شوهرم فکر نکنه نخود از مادر شوهرمه

خب بدرک ب شما چهی عکس محتویات یخچال و فریزر و همچیم بگیر دوروز دیگ نگن شما خوردین

🤣🤣🤣نه اینطوری نیست بدبخت مادر شوهرم ولی بازم من راعایتش میکنم نخود داشت تو فریز ولی من نخور از خونه خودم آوردم گفتم از اون تموم نشه الان اینا مهم نیست موندم چیکار کنم اینا فردا میان گوشت نیست هیچی تو یخچال اینا هم پر خوراک با خودشونم صد درصد واسه این چند روزی که هستن هیچی نمیارن فکر میکنن ما می‌خریم میزاریم براشون اینقدر بدم میاد از خواهر شوهرم

🤣🤣🤣نه اینطوری نیست بدبخت مادر شوهرم ولی بازم من راعایتش میکنم نخود داشت تو فریز ولی من نخور از خو ...

خب عزیزم بجهنم ک نباشه چیزی گفتن بگو ما فعلا دستمون خالیه یا جواب بدین واسه خودتون بیارین تمام 

خب عزیزم بجهنم ک نباشه چیزی گفتن بگو ما فعلا دستمون خالیه یا جواب بدین واسه خودتون بیارین تمام

چی بگم به خدا رومم نمیشه مادر شوهرم مگه بگم گوشت نیست تو خونه 🤦😂 تا به دخترش بگه وسیله برا خودش بیاره

چی بگم به خدا رومم نمیشه مادر شوهرم مگه بگم گوشت نیست تو خونه 🤦😂 تا به دخترش بگه وسیله برا خودش بی ...

ب شوهرت بگو یا خودت از گوشی شوهرت اس بده 

ینی گوشت انقد مهمه؟ ما امسال بعد دوسال گرفتیم 😐خب بگین هرکسی خرجیشم بیاره یا کم کاست خونشون بتو ربطی نداره گیریم اومدن و گوشت، نبود خب ب شما زنگ میزنن بخرین؟ 

نه‌چه زشتی مگه اون‌میدونه چه‌چیزای خریدی؟ندیده که لزومی نداره بزاری بمونه،بردار ببر با خودت،اونم اگه ...

میدونم که نمیاره چون فکر می‌کنه ما هستیم دیگه حتما یخچال اینا پره اینقدر خرن بفهمنم یخچال پر نیست هیچی نمیارن با خودشون که تهش شوهر بدبختم مجبور بشه بخره