مادرشوهرم رفته مسافرت منو همسرم آمدیم خونشون از خونشون مراقب کنیم هیچی دیگه گوشت و نون اینا رو همه رو از خونه خودم آوردم واسه این چند روز الان گوشتمون تموم شده خانواده همسرمم جز گوشت گاو چیز دیگه نمیخورن بعد من میدونم که خواهر شوهرم اصلا از خونه خودش چیزی نمیاره از بس فت خوره الان این منطقه خونه مادر شوهرمم روستا هست و ما باید بریم شهر گوشت بگیریم موندم چیکار کنم برا فردا اینا میان بدی هم اینه همسرم دیشب هر چی تو کار بود رو زده برا مادر شوهرم که سفر رفتن یه تمون پول مونده بود که اونم دیشب همه رو خوراکی گرفتم واسه یه هفتم 😐💔 بعد مسئله بعدی اینه همسرم میگه این مفت خورا میان صبح پس ما ظهر بریم خونمون الان من بخوام برم باید وسایلی که دیشب با یه تمون گرفتم رو ببرم خونم یا بزارم اینا بخورن هنگ کردم کلا نمیدونم چیکار کنم هنوز هیچی از اون خوراکی هایی که گرفتم نخوردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در یخچال رو باز کنن فردا میفهمن دیگه فدات ببین من حتی نخود هم آوردم گفتم از نخودا مادر شوهرم زیاد استفاده نکنم تموم نشه الان فردا موندم نخودام ببرم بعد خواهر شوهرم فکر نکنه نخود از مادر شوهرمه
خب بدرک ب شما چهی عکس محتویات یخچال و فریزر و همچیم بگیر دوروز دیگ نگن شما خوردین
🤣🤣🤣نه اینطوری نیست بدبخت مادر شوهرم ولی بازم من راعایتش میکنم نخود داشت تو فریز ولی من نخور از خونه خودم آوردم گفتم از اون تموم نشه الان اینا مهم نیست موندم چیکار کنم اینا فردا میان گوشت نیست هیچی تو یخچال اینا هم پر خوراک با خودشونم صد درصد واسه این چند روزی که هستن هیچی نمیارن فکر میکنن ما میخریم میزاریم براشون اینقدر بدم میاد از خواهر شوهرم
نهچه زشتی مگه اونمیدونه چهچیزای خریدی؟ندیده که لزومی نداره بزاری بمونه،بردار ببر با خودت،اونم اگه ...
میدونم که نمیاره چون فکر میکنه ما هستیم دیگه حتما یخچال اینا پره اینقدر خرن بفهمنم یخچال پر نیست هیچی نمیارن با خودشون که تهش شوهر بدبختم مجبور بشه بخره