2777
2789
عنوان

فردا دانشگاه دارمممم دوقلو هم باردارم استرس دارم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3210 بازدید | 119 پست
عمه من ۲۵ سالگی رفت دانشگاه اینقدر مسخره ش کرده بودن اومده بود خونه گریه میکرد چند نفر حواس شون نبو ...

ببین فکر نکن میتونی به من انرژی منفی بدی 

دانشگاه ما هیچکس بیشعور نیست و کاری به کار کسی ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف مردم برای من مهم نیست احساس میکنم شما تو یه تاپیک دیگه هم این حرفا رو زدید حیف شاتش نیست مردم ری ...

مگه چندبار راجع به این موضوع تاپیک زدی ؟

من اولین باره تاپیکت رو دیدم 

پس یه نفر دیگه هم محیط دانشگاه رو برات توضیح داده 

تو این سايت فقط من یه نفر از محیط دانشگاه خبر ندارم که

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ببین فکر نکن میتونی به من انرژی منفی بدی دانشگاه ما هیچکس بیشعور نیست و کاری به کار کسی ندارن

تو به این گوش نده سوخته نمیدونه چطوری خودشو خنک کنه منم دختر همسایمون همینجوری بهم میگفت کاشف به عمل اومد که از صدتا جا سوخته

مگه چندبار راجع به این موضوع تاپیک زدی ؟من اولین باره تاپیکت رو دیدم پس یه نفر دیگه هم محیط دانشگاه ...

تو تاپیک ینفر دیگه بود ! نه تاپیک خودم 

من چند ساله تو محیط دانشگاه هستم و کلی خانم باردار و سنای مختلف هست 

فکر نکن میتونی به من انرژی منفی بدی من سال دیگه وکیل میشم 

اگه اینجوریه که منم نرم دانشگاه چون قدم اونجا از همه کوتاه تره مسخره ام میکنن!اونجا محل تحصیله نه جم ...

اتفاقا بحث های خاله زنکی تو دانشگاه زیاده 

نه برو ، همه که قدبلند نیستن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تو تاپیک ینفر دیگه بود ! نه تاپیک خودم من چند ساله تو محیط دانشگاه هستم و کلی خانم باردار و سنای مخت ...

دلم برات سوخت 

باهات همدردی کردم 

چرا یهو می پری به آدم 

جنبه نداری تاپیک نزن 

دیگه هم ریپلای نکن چون اصلا نمی خونم جوابتو نمیدم 

با ۲۶ سال سن و حاملگی میری دانشگاه برا همین خجالت 

میکشی مشخصه دیگه 

برا همین تاپیک زدی 

۲۶ سال سن زیادیه 

مادر ۳ تا بچه با دختر جوان دانشجو یکی نیست 

تفاوتت رو بپذیر الکی جوش نیار 

دخترجوان نیستی که 

دلم برات سوخت باهات همدردی کردم چرا یهو می پری به آدم جنبه نداری تاپیک نزن دیگه هم ریپلای نکن چون اص ...

😂😂😂خدا روزیتو یه جا دیگه بده 

خجالت من کی گفتم میکشم 🤣🤣از اول هم گفتم استرس سال جدیدو دارم 

ببین من مثل تو نیستم خودمو دست کم بگیرم من هنوز سنی ندارم و بزودی هم وکیل میشم حالا بسوز ! 😔🤌

دلم برات سوخت باهات همدردی کردم چرا یهو می پری به آدم جنبه نداری تاپیک نزن دیگه هم ریپلای نکن چون اص ...

الان اگه ایشون مادر نبودن جوون بودن و چون مادر سه تا بچه ان دیگه جوون نیستن؟ 

منم مادر ۱۹ سالم که یه بچه پنج ساله دارم 

بنظرتون منم دختر جوون نیستم ؟ 

تو به این گوش نده سوخته نمیدونه چطوری خودشو خنک کنه منم دختر همسایمون همینجوری بهم میگفت کاشف به عمل ...

عزیزم سایت عمومیه 

هر کسی نظرشو میگه 

مگه شما رو می شناسن که بسوزن 

احتمالا یه دختر نوجوان ۱۶ ، ۱۷  ساله س که براش عجیبه 

زن باردارِ سن بالا هم داخل دانشگاه وجود داشته باشه 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

عزیزم سایت عمومیه هر کسی نظرشو میگه مگه شما رو می شناسن که بسوزن احتمالا یه دختر نوجوان ۱۶ ، ۱۷ سال ...

عه تو اومدی باز 🤣🤣🤣🤣کم تو اون تاپیک ریختن سرت ؟؟ برو بابا دیدی که انرژی منفی هات روم اثر نذاشت مطمئنم دو تا اکانت داری 

😐😐😐

اینهمه عقده از کجا منشا میگیره 

دختر کوچولو جان ۲۶سال تازه اوج جوانیه 

من ترم پیش باردار بودم 

حتی اقایون هم سعی میکردن هوامو داشته باشن چه برسه خانما 

اتفاقا خیلی به من خوش میگذشت و هیچ کس هم حتی یکبار هم نه مسخره کرد نه دخالت 

دانشگاه جایی که افراد به بلوغ فکری رسیدن و همه دنبال رل زدن نیستن 😂

چرا ی سری هاتون اینطوری هستید واقعا؟

بنده خدا تاپیک زده گفته استرس دارم...راه های بهتری برای تخلیه عقده وجود داره....سر بقیه خالی نکنید

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

استرس چی؟

دیگه این همه رفتی سال آخر که تفریحه🤌

من بهترین سال دانشگام سال آخر کارشناسی بود🥹

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه