2777
2789
عنوان

فردا دانشگاه دارمممم دوقلو هم باردارم استرس دارم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3212 بازدید | 119 پست
عزیزم سایت عمومیه هر کسی نظرشو میگه مگه شما رو می شناسن که بسوزن احتمالا یه دختر نوجوان ۱۶ ، ۱۷ سال ...

از پیامت معلومه چقدر عقده داری تو اون تاپیک همه ریختن سرت ترسیدی جواب ندادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر قوانین تحصیلی دست یسری از ملت نیست وگرنه فقط ی عده خاصی به این درجه نائل میشدن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
دلم برات سوخت باهات همدردی کردم چرا یهو می پری به آدم جنبه نداری تاپیک نزن دیگه هم ریپلای نکن چون اص ...

خدا بهت کمک کنه.حتما توی شرایط بدی هستی 

ایشالله مشکلت حل بشه اصلا آرامش نداری

اسی یه غریبه س چیزی نگفت که رگبار بستی روش

منم دو بار دانشگاه رفتم .سری دوم همه جور سن وسالی بود

اصلاتوی جمع ها جز چهار تا نخاله که تابلو هستن توی اون محیط کسی دنبال حاشیه نیست.اسی باعث افتخاره که یه مادر باسواد توی جامعه س.اون که مسخره میکنه ۱۰۰درصد چیزی بارش نیس .آدم سالم‌ که کسی رو مسخره نمیکنه

الان اگه ایشون مادر نبودن جوون بودن و چون مادر سه تا بچه ان دیگه جوون نیستن؟ منم مادر ۱۹ سالم که یه ...

14 سالگی بچه‌دار شدی  

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جالبه .تو هرتاپیکی این پستتو خوندمدوقلو باردارم دختر ۳ساله دارم دانشگاه میرم

تو تبلیغ  گهواره مانوچ زنه میگه یه بچه سه ساله دارم یه دوقلو  یه تو راهی که به زودی دنیا میاد 

اسی هم سنش بالاست هم حامله س تو فضای دانشگاه بودن با این وضعیت شرم آوره حق داره واقعا

حامله شدن گناه کبیرس؟

ن عزیزم شرم آور اینه که آدم بی دلیل به بقیه بپره و عقده هاشو خالی کنه و این افکار رو داشته باشه

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

اسی هم سنش بالاست هم حامله س تو فضای دانشگاه بودن با این وضعیت شرم آوره حق داره واقعا

چیزی نیست که

ما تو تحصیلات تکمیلی دانشگامون خیلی از این موردا داریم که بچه دارن،البته تو خود دانشکدمون زن باردار ندیدم تا حالا

ولی کلا چیز بدی نیست

دانشگامون حتی مهد هم داره،دیدم خانومایی که مثلا دکتری میخونن بچه هاشونو میارن میذارن

کمن ولی هست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تو جمع که نمیان به یه زن حامله بخندن تو جمع های خودشون می‌خندن

گوه خوری از پشت زیاد توجه نکن

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
از پیامت معلومه چقدر عقده داری تو اون تاپیک همه ریختن سرت ترسیدی جواب ندادی

همینا هستن نزاشتن من یه روز تو مدرسه راحت درس بخونم چون ازدواج کرده بودم ولی بقیه اگه ده تا دوست پسر داشته باشن عیب محسوب نمیشه متاسفم واسه این طرز فکر جامعه

عزیزم سایت عمومیه هر کسی نظرشو میگه مگه شما رو می شناسن که بسوزن احتمالا یه دختر نوجوان ۱۶ ، ۱۷ سال ...

دفعه دیگه هم تو تاپیکام بیای دو تا اکانت هات رو میدم به نی نی یار عقده ای 

26 کجاش سن باالاس

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
۴ ماهمه مهم نیست که

عشقم با خیال راحت برو ولی مراقب پله و اینا باش زیاد نرو 

خیلی پیاده روی نکن هر یک ساعت بلند شو راه برو 

من تا ماه ۷دانشگامو رفتم 

۱۵روز بعد زایمانم هم امتحانارو رفتم