2777
2789
عنوان

فردا دانشگاه دارمممم دوقلو هم باردارم استرس دارم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3208 بازدید | 119 پست
عزیزم سایت عمومیه هر کسی نظرشو میگه مگه شما رو می شناسن که بسوزن احتمالا یه دختر نوجوان ۱۶ ، ۱۷ سال ...

سلام این کاربر دو تا اکانت داره میاد تو تاپیکام میگه تو بارداری خجالت بکش بچه پس ننداز تولید مثل نکن خجالت بکش دانشگاه میری 

شما تاریخ عضویت رو ببین حرفا رو ببین عین همه 

@niniyar_3  

لطفا رسیدگی کنید 

@nazdooneh222      

@faslesard      

اگه شما هوای هم جنس خودتو نداشته باشی کی داشته باشه نی نی یار !؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن و سال دانشگاه میری ؟ با شکم حامله ؟ 😐چرا به وقتش نرفتی دانشگاه؟ الان با این وضعیت اذیت نی ...

یجوری میگی با این سن و سال انگار ۹۰ سالشه 

۲۶ سالش عزیزم سن و سالی نداره😕

سلام این کاربر دو تا اکانت داره میاد تو تاپیکام میگه تو بارداری خجالت بکش بچه پس ننداز تولید مثل نکن ...

@niniyar_5  

واقعا ممنونم از شدت رسیدگی تون اونوقت بگیم پرنسس تعلیق میشیم 🫡

@niniyar_5 واقعا ممنونم از شدت رسیدگی تون اونوقت بگیم پرنسس تعلیق میشیم 🫡

سلام خب توهین کردن؟ حرفی زدن که ما نمیتونیم کاری کنیم.  ما مبصر نیستیم به بقیه بگیم تو تاپیک فلان کاربر پست نذار همه هم که جواب دادن و خودتونم جوابشون رو دادین ما چکار کنیم؟ کسی نظر مخالف میذاره ما میتونیم دخالت کنیم ما زمانی میتونیم دخالت کنیم که توهین بدی کرده باشن توهین در حدی که ما تذکر بدیم وقتی تگ می کنیم می بینیم ولی خب کاری نمیتونیم کنیم جواب نمی دیم فکر کردم جواب ندم تا دو ماه بعدم میخوایین تگ کنین بعد همین باعث تشدید دعوا میشه حالا اون کاربر یا نبوده یا نادیده گرفته این همه ادامه دادین وگرنه کاربرایی هستن که وقتی ما رو تگ کنین میگن الان لغو میشیم شروع میکنن توهین های بد بعد خودتونم لغو میشین چون تگ زیاد و ریپلای پستشون باعث تشدید دعوا میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم دو تا اکانت داره😐واضح و معلومه ها مارو خر فرض کرده

بله این موردم چون چک ای پی نداریم نمیشه یکیش رو لغو کرد بغد برن تماس با ما بگن الکی ما رو بستن و چک کنن و یکی نباشن؟ نمیشه با حدسیات کسی رو تذکر داد یا لغو کرد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar