2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

50 بازدید | 6 پست

بچه ها من الان حدود یک سال و نیمه ک تنهامو خب خیلی سعی کردم آشنا بشم با ادمای جدید اما همه چی فرق کرده پسرا دختریو میخوان که فقط بخاطر یچیز باهاشونن بعد خیلی عادی میگن رفیق باشیم رابطه جنسیمونم سر جاش 

یا طرف هفته اول میگه بیا خونه

چراااا؟ 

دخترای شهرای دیگه بگید پسرای شهرتون همینن؟

اخه پسرای اصفهان همشوننننن همین شدن تازگییی🫤

با ادمی که تو کوچه خیابون و ربات دوست بشی همینه چند سالته اگه سنت زیر 25 هست سعی کن با پسرای هم سن خودت دوست شی اصولا پسرای بالای 25 بیشتر دنبال اینجور چیزان چون جاشم دارنو پولم در میارن اگه دانشگاه میری سعی کن تو دانشگاه با یکی اوکی شی بنظرم بهتره 

با ادمی که تو کوچه خیابون و ربات دوست بشی همینه چند سالته اگه سنت زیر 25 هست سعی کن با پسرای هم سن خ ...

نه زیر ۲۵ هستم اما از پسرای خیلی بزرگتر از خودم خوشم میاد اما نه خیلی زیاد ها مثلا ۵ ۶ سال تفاوت سنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه زیر ۲۵ هستم اما از پسرای خیلی بزرگتر از خودم خوشم میاد اما نه خیلی زیاد ها مثلا ۵ ۶ سال تفاوت سنی

اونا اکثرا اینجورین مخصوصا پسرای بالا 30 بنظرم اعتماد نکن اگه یکی قصدش جدی باشه و اینا چند ماه دوست میشین عادی ببعد که حسی پیدا کردین خودش میاد خواستگاری 🤦‍♀️یکم ریسکه رابطه جنسی بنظرم

اونا اکثرا اینجورین مخصوصا پسرای بالا 30 بنظرم اعتماد نکن اگه یکی قصدش جدی باشه و اینا چند ماه دوست ...

نهه بالا سی ک اصلا اما همون زیر ۲۵ اما خب الان پسرای ۲۰ سالم همینن بخدا🤦🏻‍♀️ نمیدونم چرا اخه الان من واقعا خسته شدم کم بود اعتماد به نفس دارم بعضی وقتا حس میکنم مشکل از منه

نهه بالا سی ک اصلا اما همون زیر ۲۵ اما خب الان پسرای ۲۰ سالم همینن بخدا🤦🏻‍♀️ نمیدونم چرا اخه الان ...

نه مشکل از تو نیست عزیزم متاسفانه الان پسرا زن نمیگیرن بخاطر مسئولیتش و دنبال این چیزان اونم بعضی ادما میبینی با چند نفر میخوابن احتمال هر نوع مریضی هست اگرم میخدای اعتماد کنی به کسی اعتماد کن که حداقل بعد از چند ماه دوستی این حرفو بزنه نه همون اول 

نه مشکل از تو نیست عزیزم متاسفانه الان پسرا زن نمیگیرن بخاطر مسئولیتش و دنبال این چیزان اونم بعضی اد ...

ازدواج کم شده چون همه الان رابطشون تامینه همین

دقیقا خیلی حرفات خوب بود مرسی ازت💗