2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چه خبر؟؟علایم اومد سراغتون

سلام علایمم همون خارش نوک سینه و تیر کشیدن شکممه 

فردا روز ۲۸ مه... بی بی میزنم خبر میدم

دوست عزیزم یه صلوات مهمونم کن روزهای انتظار سخته 😔

سلام من بعد از دوسال ونیم که جلوگیری طبیعی داشتم..از ۲۲مهر اقدام کردم واسه اولین بار...یه چند روزیه همش دلم درد میگیره وخیلی خسته هستم وخیلی ضعف میکنم...۱۱مهر موقع پریودیم هست...به نظرتون قبل از پریودی برم ازمایش بدم نشون میده؟؟؟

سلام من بعد از دوسال ونیم که جلوگیری طبیعی داشتم..از ۲۲مهر اقدام کردم واسه اولین بار...یه چند روزیه ...

نه عزیزم نرو من رفتم دکتر گفت بعد 10روز از پریود نشون میده

سلام عزیزم چی شد بی بی چک ت ؟؟

سلام گلم . من تست اول که زدم مثبت شد.فردا و پس فرداش هم زدم دوتاس منفی شد نمیدونم بی بی چک سرکارم گذاشته امروز موعد پریود بود و نشدم . حالا تا دو سه روز دیگه نشدم میرم آزمایش خون میدم

سلام گلم . من تست اول که زدم مثبت شد.فردا و پس فرداش هم زدم دوتاس منفی شد نمیدونم بی بی چک سرکارم گذ ...

سلام منم ماه پیش همونجوری شدم قبل پریود مثبت شد بعد پریود منفی😢😢😢😢

سلام دوباره يه سوال داشتم من این ماه بعد تخمک گذاریم و اقدامم تخمک هام شدیدا درد میکنه و کمرم از دیروز هم درد سینه هام شروع شده اما کمه همیشه درد سینه داشتم اما این درد ها چند روز موند به وقت پریم شروع ميشد اما اينبار زودتر شروع شده زمان پریودم ۱۱ کسی ميدونه دلیلش چيه 

خدا جونم به خاطر همه چیز شکر