خودم که یه سال پیشگیری طبیعی داشتم 2ماه هم اقدام نا فرجام😯😯😯😯😯این ماهم دو روز بعد پری کیت گذاشتم مثبت شد اقدام کردم.لطفا اونایی تازه باردار شدن از علایمشون بگن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من بعد از دوسال ونیم که جلوگیری طبیعی داشتم..از ۲۲مهر اقدام کردم واسه اولین بار...یه چند روزیه همش دلم درد میگیره وخیلی خسته هستم وخیلی ضعف میکنم...۱۱مهر موقع پریودیم هست...به نظرتون قبل از پریودی برم ازمایش بدم نشون میده؟؟؟
سلام گلم . من تست اول که زدم مثبت شد.فردا و پس فرداش هم زدم دوتاس منفی شد نمیدونم بی بی چک سرکارم گذاشته امروز موعد پریود بود و نشدم . حالا تا دو سه روز دیگه نشدم میرم آزمایش خون میدم
سلام دوباره يه سوال داشتم من این ماه بعد تخمک گذاریم و اقدامم تخمک هام شدیدا درد میکنه و کمرم از دیروز هم درد سینه هام شروع شده اما کمه همیشه درد سینه داشتم اما این درد ها چند روز موند به وقت پریم شروع ميشد اما اينبار زودتر شروع شده زمان پریودم ۱۱ کسی ميدونه دلیلش چيه