2777
2789

خونه اشون نزدیک محلی بود که همیشه صدای آمبولانس میومد این بچه از صداشون میترسید میگفت اینا مامانمو بردن دیگه نیومد خونه هنوزم همونجا زندگی میکنن یعنی یادشه؟ 

مرا به خاطرت نگه دار... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بابای من خودشون سنشون بالاست نمیتونن اونو نگه دارن میدونم باباشم راضی نمیشه چقد تلخ سرنوشتش چر ...

عزيزم اينو نگو

به من ثابت شده هيچ كار خدا بي حكمت نيست

ان شاالله اينده اي درخشان در انتظارش باشه

بچه ها از من 15سال بزرگتر بود من بهش میگفتم مامان بچگی هام چون همش به من میرسید اصلا انقدر اصرار کرده بود که مامانم دختر بیاره بعد سه تا پسر من اومدم و شدم ته تغاری خیلی بهش وابسته بودیم خیلی دوسم داشت خیلی دوسش داشتم

مرا به خاطرت نگه دار... 

خیلی روحیه اش خوب بود همیشه شاد بود ملاقات رفتنش واسه ما فان بود انقد مارو میخندوند دخترشو بغل میکرد میگفت من اینو میخوام عروس کنم ملوس کنم میخندید واقعا هیچ کدوممون فکر نمیکردیم بره 

مرا به خاطرت نگه دار... 

آدمی نبود که به چشم نیاد تو همه جمعی شادی میاورد خیلی فعال بود زبر و زرنگ هیچ وقت کم نیاورد هر مشکلی هم که داشت بروز نمیداد زیبا بود شیطون و پر سر و صدا همه جا میدرخشید واسه همین جای خالیش حس میشه زندگیمون بهد رفتنش کلا عوض شد انگار رو همه چی خاک پاشیدن

مرا به خاطرت نگه دار... 
بچه حالش خوب بوده ظاهرش خوب بوده؟اگه خوشحال و راضی باشه اشکالی نداره به هر حال به زندگیش عادت کنه بر ...

ظاهرش مرتب بود مامانم عکسشو انداخته بود اما صورتش خیلی غمگین بود یه برادرزاده هم اون سن دارم با هم که مقایسه کردم دیدم چقدر چشمای برادرزاده ام میدرخشه و پراز امید ولی این اینطوری نبود اصلا مامانمم همش میگه تو چهره اش غم بود

مرا به خاطرت نگه دار... 
چه غم انگیز حتما بچه هم تو این مدت خیلی غصه خورده نامادریه نباید این فشارو وارد می کرد بهتون

واقعا مارو تو موقعیت بدی قرار داد هنوز نمیدونم تصمیم درستی گرفتیم یا نه

مرا به خاطرت نگه دار... 

هیچ کس این بعد از زندگی منو درک نکرده حتی به شوهرمم نگفتم چقدر دلم تنگ میشه کلا همیشه خودمو قوی و محکم و شاد نشون میده واسه همین بیشتر داغون میشم خوب شد سبک شدم مرسی که شنوا بودید

مرا به خاطرت نگه دار... 

طفلک اون بچه هم مادرش و از دست داد هم خانواده ی مادرش و . ولی نمیشه به اون خانم نامادری هم خرده گرفت برای این کارش‌. وقتی داشتم میخوندم حس کردم مثلا اون خانومم یکی از خانومای نینی سایته که مثلا میاد اینجا تاپیک میزنه ازدواج کردم و شوهرم یه دختر داره که خانواده ی همسر قبلی شوهرم مدام میان دنبالش و میبرنش اینور و اونور و آرامش زندگیم به هم خورده. مسلما اکثر خانومای اینجا بهش میگفتن پاشون و از زندگیت ببر و این چیزها

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه
طفلک اون بچه هم مادرش و از دست داد هم خانواده ی مادرش و . ولی نمیشه به اون خانم نامادری هم خرده گرفت ...

آره عزیزم همینطوره منم گلایه ای ندارم به هرحال دامادمونم جوون بود و یه دختر بچه داشت اون خانمم میخواست بچه مال خودش باشه البته خیلی نمیرفتیم هفته ای یکبار یا ماهی دو بار اما بازم راضی نبود دیگه چه میشه کرد  

مرا به خاطرت نگه دار...