2777
2789

بچه حالش خوب بوده ظاهرش خوب بوده؟اگه خوشحال و راضی باشه اشکالی نداره به هر حال به زندگیش عادت کنه برای خودش بهتر هست .مهم خوشبختی اون بچه ست 

خدا خواهرتونو بیامرزه گاهی زندگی بازیای عجیب میکنه با ادم ها

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه غم انگیز

حتما بچه هم تو این مدت خیلی غصه خورده

نامادریه نباید این فشارو وارد می کرد بهتون

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
اون خانم بهش میرسید وقتی اومد بردش پیش دبستانی سریع ثبت نام کرد همیشه هم ظاهرش آراسته بود و لباساش ت ...

ناراحتی و غم و دلتنگی  شما رو درک میکنم اون خانم روهم درک میکنم که میخو استه زودتر زندگیش استیبل بشه و بچه بهش عادت کنه واقعا ادم نمیدونه چی بگه  

حال متکلم از کلامش پیداست

خواهرم خیلی دوسش داشت همیشه کنار تختش خوراکی داشت اونم میومد کنار مامانش میبوسیدش خواهرمم کتاب خاله سوسکه رو میخوند براش و بهش خوراکی میداد به همین راضی بود اصلا اذیت نمیکرد خیلی سر به راه بود بمیرم براش

مرا به خاطرت نگه دار... 

خدا خواهرتو رحمت کنه  و به شما صبر بده...بازم دورادور جویای احوالش باشین...حتما نامادریه مجبورش کرده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

مامان بابای من خودشون سنشون بالاست نمیتونن اونو نگه دارن میدونم باباشم راضی نمیشه چقد تلخ سرنوشتش چرا خدا دادش؟ بعد حدود ده سال خدا به خواهرم داداش

مرا به خاطرت نگه دار...