2777
2789

من با ی اقا پسری چند ماه دوست بودم همچی خیلی خوب بود بینمون عمیقا دوسش دارم و اونم منو خیلی دوس داره ولی اون همه جوره از من بهتر بود زبانش فول بود خیلی باهوش بود امسال دندون پزشکی ی دانشگاه تاپ قبول میشه رتبش ۴۲۰ بود اوضاع مالی خیلی اوکیی نداشت ولی برا من مهم نبود 

اما من مشخص نیست امسال پشت میمونم یا ی پیرا قبول میشم برا همین احساس کم بودن میکردم پیشش و رابطه رو کات کردم  

حس میکردم خیلی راحت میتونم کنار بیام ولی الان دو سه هفته است که گذشته و من دارم از دلتنگی دیوونه میشم

چیکار کنم دوری ازش برام خیلی سخته

نه ازدواج کردم باهاش چون دوسم داشت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اعتماد به نفست پایینه! خودت رو لایق بهترینا بدون و برای پیشرفتت تلاش کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اختلاف بینتون پیش نیومد بخاطر شرایط بهتر اون؟

نه من روم خیلی زیاد .اصلن خودمو از کسی پایین تر هرگز نمی‌بینم مگر اینکه طرف به حدی خودشیفته باشه که در این صورت خودم آدم حسابش نمیکنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اگ دلیلت فقط همینه نباید کات میکردیاخه چ کاریه دختر😂

خب اخه پیش خودم گفتم این بعدها که بره دانشگاه دخترای هم سطح خودشو میبینه ممکنه از اونا خوشش بیاد یجورایی من دست پیش رو گرفتم ترسیدم اون رهام کنه

خب اخه پیش خودم گفتم این بعدها که بره دانشگاه دخترای هم سطح خودشو میبینه ممکنه از اونا خوشش بیاد یجو ...

اشتباه کردی خاهر

اگر فلان یعنی چی😐😂

بابا پسره خوبه همو دوس دارین بچسبین ب همدیگه

ساقی به نور باده برافروز جام ما
چقدر اعتماد به نفست پایینه! خودت رو لایق بهترینا بدون و برای پیشرفتت تلاش کن

اره اعتماد بنفسم یکم پایینه خب اخه وقتی اون همه جوره از من بهتره چیکار باید میکردم؟