2777
2789
عنوان

دختر خاله خرابم به خونم راه دادم

1362 بازدید | 35 پست

جوونه طلاق گرفته با یه بچه دلیل طلاقشم اونجوری ک دوست صمیمیش میگه خیانت های مکررشه. چند وقت پیش اومده بود خونه دوست صمیمی اش برا امتحان نمیدونم چی چی دوست صمیمیش اش هم فامیل نزدیک مایه ینی رفیق شیش خودمه بعد این سه روز اونجا بود چقد بردنش تفریح چقد خرجش کردن رستوران بردنش و فلانو اینا بعد این تا رسید خونمون ازین بدبخت غیبت میکرد . میگف خیانت کرده و خونش کثیفه و بچه هاش فلانن شوهرش بهم چشم دارع و فلانع و میرفت اونجا هم دقیقا ازمن غیبت میکرد و همین حرفو ب شوهر منم زده بود خلاصه یه روز این به رفیقم پیام میده که فلانی چرا گوشیمو چک کردی و فلانو اونم ناراحت شده بود قهر کرد . بعد این خراب خانوم فک میکرد من رفتم پیش دوستم همین غیبتایی که کردع بودو بهش گفتم و شروع کرد طومار نوشتن برام و کللللییی پیام چرت و‌ پرت نوشت برام. این خراب خانوم به شوهر منم چشم داشت روز امتحان اینو شوهرم باهم رفتن و من چون امتحان داشتم خونه موندم و  بخاطر به آب معدنی گرفتن شوهرم براش فک کرده عاشق چشم و ابروش شده. خلاصه که هر کسیو خونتون راه ندید اگه این دوستم این چیزا رو بهم نمیگفت من حالا حالا ها نمی‌فهمیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

کلا نزارید مطلقه ها دوروبر زندگیتون باشن

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه