سلام چای سبز برای فیبروم : چای سبز دم کشیده با دمای ۸۰ درجه ، روزی ۲ الی ۳ فنجان صبح یا ظهر ( مصرف در شب بی خوابی میاره) برای رفع فیبروم و جلوگیری از رشد آن موثر و اثبات شده است.
له در حال حاضر مکمل egcg مصرف می کنم که عصاره ی چای سبز هست و تحقیق کردم هوش مصنوعی گفت خود چای سبز برای فیبرومهای خیلی کوچک جواب میده ولی اگر بخواهید در عرض ۴ ماه نتیجه بگیرید حتما مکمل استفاده کنید با دوز ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلی بسته به تحمل بدن ، شب هم نباید استفاده بشه ، ممکنه بی خوابی بیاره، شکم نیمه پر استفاده بشه بهتره و ماشتا استفاده نکنیدوچون ممکنه زیادش برا کبد بد باشه در کنارش نیم فنجان عرق خارمریم اصل استفاده کنی، همچنین دم کرده ی گیاه پنیرک روزی یک قاشق دم کنید در کنار عرقیجاتی مانند گلاب ، عرق بیدمشک ، گل گاوزبان استفاده کنید حتما جواب می گیرید من از هوش مصنوعی کمک گرفتم و الان بعد از ۳ هفته الان دارم نتیجش رو می بینم و کلی سبکتر شدم و پریود این دفعه هم خیلی سبک بوده، فقط باید طبع خودتون رو بشناسید و مطابق با طبع خودتون این عرقیجات رو استفاده کنید مثلا خار مریم سرد و تره ولی برای کبد خوبه میتونی در کنار مکمل ecgc استفاده کنی و دو قاشق گلاب هم برای رفع سردی البته فقط به هوش مصنوعی اکتفا نکن چون بعضی وقتها خطا داره ولی در کل ecgc برای توقف رسد و حتی کاهش سایز فیبروم اثبات شده است فقط مداومت میخواد و مواظب باش به کبد آسیب نزنه, روزی یک یا ۲ قاشق سرکه سیب هم مفیده، برخی هم برگ گردو را نتیجه گرفتند ولی اگر طبعت خشکه باید کنار عرقیجات طبع تر استفاده کنی ، در همه مراحل مراقبت از کبد هم فراموش نشه