2777
2789
گیاه خرگوشک از کجا خریدین؟ چند روز یه بار دودش میکردین؟ مثل عنبر نسا هست؟

دوست عزیز من اینترنتی خریدم  تقریبا هر روز دود میکردم مثل عنبر نیا اما زحمت فراوانی داره بوش آزار دهنده هست  و اینکه بعدش رفتم سونو هیچ تاثیری نداشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

له در حال حاضر مکمل egcg مصرف می کنم که عصاره ی چای سبز هست و تحقیق کردم هوش مصنوعی گفت خود چای سبز برای فیبرومهای  خیلی کوچک جواب میده ولی اگر بخواهید در عرض ۴ ماه نتیجه بگیرید حتما مکمل استفاده کنید با دوز ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلی بسته به تحمل بدن ، شب هم نباید استفاده بشه ، ممکنه بی خوابی بیاره، شکم نیمه پر استفاده بشه بهتره و ماشتا استفاده نکنیدو‌چون  ممکنه زیادش برا کبد بد باشه در کنارش نیم فنجان عرق خارمریم اصل استفاده کنی، همچنین دم کرده ی گیاه پنیرک روزی یک قاشق دم کنید در کنار عرقیجاتی مانند گلاب ، عرق بیدمشک ، گل گاوزبان استفاده کنید حتما جواب می گیرید من از هوش مصنوعی کمک گرفتم و الان بعد از ۳ هفته الان دارم نتیجش رو می بینم و کلی سبکتر شدم و پریود این دفعه هم خیلی سبک بوده، فقط باید طبع خودتون رو بشناسید و مطابق با طبع خودتون این عرقیجات رو استفاده کنید مثلا خار مریم سرد و تره ولی برای کبد خوبه میتونی در کنار مکمل ecgc استفاده کنی  و دو قاشق گلاب هم برای رفع سردی البته فقط به هوش مصنوعی اکتفا نکن چون بعضی وقتها خطا داره ولی در کل ecgc  برای توقف رسد و حتی کاهش سایز فیبروم اثبات شده است فقط مداومت میخواد و مواظب باش به کبد آسیب نزنه, روزی یک یا ۲ قاشق سرکه سیب هم مفیده، برخی هم برگ گردو را نتیجه گرفتند ولی اگر طبعت خشکه باید کنار عرقیجات طبع تر استفاده کنی ، در همه مراحل مراقبت از کبد هم فراموش نشه

باهاش می‌سازم .چون همه راهها رو رفتم هیچ تاثیری نداره فقط میگن مواد غذایی که حاوی استروژن بالا هست ر ...

منم امروز رفتم سونو گفت بزرگه برام ام آر ای نوشته دکتر هم نبود ببینه الان چند وقته شکمم درد داره

خدا بخیر کنه

منم امروز رفتم سونو گفت بزرگه برام ام آر ای نوشته دکتر هم نبود ببینه الان چند وقته شکمم درد دارهخدا ...

ام آر آی یعنی از سونو دقیق تر هست 

ایشالله که هر چی خیر هست براتون اتفاق بیفته 

له در حال حاضر مکمل egcg مصرف می کنم که عصاره ی چای سبز هست و تحقیق کردم هوش مصنوعی گفت خود چای سبز ...

عزیرم ببخشید مال من بزرگه 

دلم می خواد از این گیاهی هاامتحان کنم همون چای سبز رو بگیرم دم کنم خوبه؟

نه عزیزم مال من بزرگه .سه تا دو نه هست بزرگ ترینش 9 سانته

مال من ده در یک سانتی متر هست دکتر نبود نشون بدم ولی سونو گرافی یک پیر مرد بد اخلاق کم مونده بود منو نصف کنه

تو اتاق گفت بک فیبرم بزرگه که باید بری دکتر بعدش به فکر عمل باشی 

می گفت حاما نرفتی دکتر دبگه دعوام کرد

ولی تو جواب سونو نوشته یک توده تو لگن