2777
2789
من با دود دادن گیاه خرگوشک سایز قابل توجهی رو ظرف یکماه کوچک کردم

عزیزم چجوری دود دادی؟؟؟؟من مجردم میتونم اینکارو کنم؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم چجوری دود دادی؟؟؟؟من مجردم میتونم اینکارو کنم؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم هیچ تاثیری نداشت متاسفانه موقع لمس از روی رحمم به نظر خیلی کوچک شده بود اما با سونو هیچ تغییر خاصل نشده بود من همه راهها رو رفتم هیچ راهی غیر از عمل نداره 

هر کی میگه از بین رفته فقط به سونوگرافی باید اکتفا کنه نه بر اساس دفع مواد از رحم یا  احساس از روی علائم و شکم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ تاثیری نداشت متاسفانه موقع لمس از روی رحمم به نظر خیلی کوچک شده بود اما با سونو هیچ تغییر ...

عه؟؟؟؟؟دکتر بهت دارو هم داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

داروی هورمونی داد و با اطمینان گفت کوچک بشه که خیلی خیلی عوارض داشت و در نهایت هم سونو کردم هیچ تأ ...

ببخشید چه عوارضی داشت؟؟؟؟؟؟؟اسم قرصتم میگی دوستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند دوره قرص خوردی؟؟؟؟؟چندتا میوم داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید انقدر سوال پرسیدم

ببخشید چه عوارضی داشت؟؟؟؟؟؟؟اسم قرصتم میگی دوستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند دوره قرص خوردی؟؟؟؟؟چندتا میوم داشتی؟؟؟؟ ...

اسمش مدروکسی پروژسترون بود گفت سه ماه بخوره اما من دو ماه و نیم خوردم میومم ۹ سانته

عوارض سردرد چاقی میل جنسی در حد صفر خشکی واژن خونریزی ام بعد از پریودی به شکل لکه بینی بود تا پریود بعدی 

آخرشم که اصلا تاثیری نداشت حس بدی هم داشتم انگار تو بدنم چیزی متعادل نبود حال بدی داشتم 

اسمش مدروکسی پروژسترون بود گفت سه ماه بخوره اما من دو ماه و نیم خوردم میومم ۹ سانتهعوارض سردرد چاقی ...

یعنی اصلا کوچیک نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مال منم همین سایزه

یعنی اصلا کوچیک نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مال منم همین سایزه

اصلا حتی یک میل هم کوچک نشد  دو نفر دو مطب بودند گفتن مال ما یک سانت بود از بین رفت با این دارو 

من به یکی هم گفتم اون هم استفاده کرد مال اون رو نه تنها کوچکش نکرد بلکه سایزش رو بزرگتر هم کرده بود .

من فک کنم به همه یکسان جواب نمیده 

البته اونایی که میگفتن وقتی یک سانت بود از بین رفت دوباره بعد از چند سال بوجود اومده بود .

اصلا حتی یک میل هم کوچک نشد دو نفر دو مطب بودند گفتن مال ما یک سانت بود از بین رفت با این دارو من ب ...

به من دوفامد داده...............مجدد نرفتم سونو...................خوب شما الان چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟باهاش میسازی؟؟؟؟؟؟؟؟علائم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟درد و ناراحتی مثلا

دوفامد عوارضش چیه اگر رفتین سونو کوچک شده بود لطفاً اطلاع بدید

والا بمن گفت سنت بالای 40 نمیتونیم داروی هورمونی بدیم..................دو دوره دوفامد داد آخر ماه باید برم سونو.......شما قبل ازینکه دکتر و سونو هم بری علائم نداشتی؟؟؟؟؟؟

والا بمن گفت سنت بالای 40 نمیتونیم داروی هورمونی بدیم..................دو دوره دوفامد داد آخر ماه با ...

منم بالای چهل هستم اما دکتر تجویز کرد 

دوفامد هم هورمونی هست 

من حدود ۹ ساله که دارم اما سال اول تو سونو تشخیص دادن که اون موقع یک سانت بود و قبلش اصلا هیچ علامتی نداشتم تا الان هم علائم خاصی ندارم خونریزی هم معمولی هست فقط زمانی که به ۹ سانت رسید زیر شکمم رو لمس میکردم متوجه می‌شدم .حدود چند ماه کره حیوانی تو غذا می ریختم بعدش احساس کردم بیشتر رشد کرد .

من الان ۵۱ سالم هست منتظرم یائسه بشم که کوچک بشه 

منم بالای چهل هستم اما دکتر تجویز کرد دوفامد هم هورمونی هست من حدود ۹ ساله که دارم اما سال اول تو سو ...

آره به منم گفت جاش مهمه................گفت تو سونو ننوشته جاش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اتفاقا منم روی شکمم دست میکشم ولی هیچی نیست........منکه روغن و قند رو حذف کردم حالا تا برم سونو ببینم چی میشه