2777
2789
روغن نارگیل خوبم دارم اینم انجام میدم ممنون گفتیهر شب باید بزارم؟ پریود هم باشم میتونم بزارم؟اینم به ...

موقع پریودی رو‌نمی دونم 

ولی فکر نکنم بد باشه

ولی من گفتم موقع پرژودی دلکه رو اجار داغ نشینم و اون دم نوش برگ‌گردو‌ رو نخورم 

کلا تو ابستا اونقدر راه حل داده من گاهی می مونم کدوم. پ انجام بدم احتمالا این بسته ی سوم دمنوشم تمام ...

عاره توو اینستا زیاده

دوسین هم من خوردم ولی انقد طبعم گرمه بعد از چند وقت خیلی اذیتم کرد

حالا میخام خرگوشک بگیرم دود بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره توو اینستا زیادهدوسین هم من خوردم ولی انقد طبعم گرمه بعد از چند وقت خیلی اذیتم کردحالا میخام خر ...

من فکر کنم اخر سر برم  عطار بشم 

خدا روشکر با اجار داغ دم نوش کزدو و‌روغن مالی و‌تباشیر اون دمنوش عطاری محل دارم نبجه می گیرم به لطف خدا 

البته ابنم بگم چون اولش خیلی ترسیده بودم برای خودم ۷۰ تا حمد خوندم شاید همون منو نجات داد

من فکر کنم اخر سر برم عطار بشم خدا روشکر با اجار داغ دم نوش کزدو و‌روغن مالی و‌تباشیر اون دمنوش عطا ...

الههههی

واقعن منم انقد همه چیو امتحان کردم الان یه سریاشو عالم شدم بهشون 😄

ایشالا جواب بگیری و مراقب باشی برنگردن اصلن

من تا سال ۹۵ که آخرین سونوم بود همه چیم خوب بود

یه تایمی خیلی قهوه خوردم نمیدونم از اونم میتونه باشه یا نه

الههههیواقعن منم انقد همه چیو امتحان کردم الان یه سریاشو عالم شدم بهشون 😄ایشالا جواب بگیری و مراقب ...

من تا سال ۹۲ پاپ اسمیر دادم بعدش فقط تو‌کرونا بک معابنه ساده شدم بدون سونو‌ و‌پاپ اسمیر 

من یکم کم تحرک شدم ولی بازم خبلی چای و‌گنده نیستم 

الههههیواقعن منم انقد همه چیو امتحان کردم الان یه سریاشو عالم شدم بهشون 😄ایشالا جواب بگیری و مراقب ...

اخرین دکتر به شما چی گفت؟ اخربن دکتر حدودا سه هغته پیش گفت ارمایش و ام ار ای ببرم 

پاپ اسمیر هم گرفت

من تا سال ۹۲ پاپ اسمیر دادم بعدش فقط تو‌کرونا بک معابنه ساده شدم بدون سونو‌ و‌پاپ اسمیر من یکم کم تح ...

عاررره راستی منم کرونا اومد دیگه باشگاه نرفتم از اون هم میتونه باشه

منم اصن چاق نیستم قدم ۱۶۹ وزنم ۶۷

اونموقع که وزنم کمتر هم بود 

خوب میشیم دوتاییمون حتمن حتمن

اخرین دکتر به شما چی گفت؟ اخربن دکتر حدودا سه هغته پیش گفت ارمایش و ام ار ای ببرم پاپ اسمیر هم گرفت

آخرین دکتر تقریبن یک ماه و نیم پیش رفتم

چون آندومتریوز هم دارم گفت مهمترینش کنترل آندومتریوزته

برام ۳ دوره آمپول ۲۸ روزه نوشت من نزدم 

دلم نمیخاد اصن دارو هورمونی استفاده کنم

بعد یه بار دو سال پیش استفاده کردم مثلن قرار بود خونریزیمو قطع کنه،یک ماه کامل من خونریزی داشتم هیچی به هیچی

آخرین دکتر تقریبن یک ماه و نیم پیش رفتمچون آندومتریوز هم دارم گفت مهمترینش کنترل آندومتریوزتهبرام ۳ ...

چقدر تو‌اینستا راجع به اندو‌متروز کفته

ولی روغن نارگیل پریودی رو‌تنطیم می کنه تو ناف بریزی

کلا بد نیست طب سنتی هم بریم