2777
2789

عزیز تو پیج ریحانه سنتر برو هم درباره فیبروم مطلب گذلشته خانم عباسی و هم ویزیت مجازی میکنه. هم طب مدرن مسلط هستن هم طب اسلامی

برم یه چی ازش بگیرم، عجب تبلیغی کردم😁

ولی جدی برو ان شاالله برات مفید باشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما با فیبروم باردار شدی؟منم دارم نگرانم😢

آره عزیزم هعیچ نگرانی نداره موقع عمل عم فیبرومم رو برداشتم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت عطاری آنلاین عطارک
در این سایت کلی مقاله در مورد معرفی گیاهان دارویی ، نکات مهم در مورد مصرف گیاهان دارویی ، آشنایی با روش درمان بیماری ها با گیاهان دارویی ، نحوه رشد و نگهداری مرکبات و گیاهان در منزل داره

همچنین داخل سایتشون انواع گیاهان دارویی کمیاب عرضه می شود. خوبی این سایت اینه که در کمترین زمان سفارشات رو تحویل میدن و قیمت هاشون واقعا منصفانه و عالی هست. حتما به سایتشون سر بزنید؛

من تا کنون چندین بار از این سایت خرید کردم و اونقدر تجربه خوبی بوده که خواستم اون رو به شما هم معرفی کنم

عطاری آنلاین

سلام دوستان.

منم فیبرو ۶سانتو نیم دارم.۴ ماا متوجه شدم و دارم درمان میکنم.رفتم پیشه دکتر علی فتوحی گفتن عالیه.دوتا قرص دادگفت بخور فعلا بعد سونو بگیر و عکس بیار برام.

خیلی نگرانم شب وروز ندارم.

الان قرص دوفامد تمام شده  یک روز بعد ازم خون اومد.

بنظرتون باید پریود بشم یانه؟؟دختر هستم.

خونریزی پریودم وحشتناک زیاده لخته ریزی دارم 😭😭😭😭

سلام دوستان.

منم فیبروم ۶سانتو نیم دارم دکتر بهم قرص دوفامد داده و دانازول .

پریودم خیلی سنگین و لخته ریزی دارم.الان یک روز ک دوفامد تمام شده پریود شدم.

بنظرتون با قرص درمان میشم😭😭😭

اگه اضافه وزنت زیاده. کاهش وزن به کوچیکتر شدن فیبروم کمک میکنه. قرص متفورمین هم کوچیک میکنه

سلام قرص متفورمین رو چجوری مصرف باید کرد. ایا میشه با قرص جلوگیری باهاش استفاده کرد.